Policijsko poročilo, 27.11.2018

policija

Na območju Policijske uprave Celje so včeraj obravnavali štiri prometne nesreče z lažjimi poškodbami udeleženih in dvanajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so sedemkrat ukrepali v javnih in štirikrat v zasebnih prostorih.

Od preostalega dogajanja izpostavljajo dva vloma, tatvino in dva zasega vozil.

Vlom v trgovino – Muta

V Supermarketu na Muti so včeraj zjutraj obravnavali vlom v trgovino, od koder je storilec ukradel več mobilnih telefonov in pripomočkov za telefone.

Vlom v gostinski lokal – Čečovje

V Čečovju, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, je neznani storilec vlomil v gostinski lokal in ukradel trezor z gotovino.

Tatvina vozila – Vojnik

V Vojniku so obravnavali tatvino osebnega vozila znamke Alfa Romeo, registrskih številk CE EE-801. Vozilo je bilo parkirano pred avtomehanično delavnico.

Zasega vozil – Rogaška Slatina in Slovenske Konjice

V Rogaški Slatini so včeraj zasegli osebno vozilo 71-letnemu vozniku, ki mu je potekla veljavnost vozniškega dovoljenja.

V Slovenskih Konjicah so osebno vozilo zasegli mladoletnemu vozniku, ki je vozil neregistrirano osebno vozilo brez vozniškega dovoljenja.

Poleg omenjenega so včeraj iskali pogrešanega mladoletnika, obravnavali tatvino ploščic v Celju, tatvino torbice na celjski železniški postaji in več drugih dogodkov.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.