Policijsko poročilo, 26. 8. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 220 klicev občanov. 59 klicev je bilo interventnih, eden nujen.
policija

9  interventnih  klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih  zadev in tujcev, 28 s področja prometne varnosti in 15 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

S  področja cestnega prometa na Operativno komunikacijskem centru Policijske uprave Celje poročajo o treh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami in petnajstih z materialno škodo.

Na območju Pameč sta se v prometni nesreči poškodovala mladoletna mopedistka in njen mladoletni sopotnik. Mopedistka je v levem preglednem ovinku, zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo, zapeljala desno z vozišča v potok. Pri padcu sta se oba lažje poškodovala.

Na Bežigrajski cesti v Celju se je nekaj po 18. uri v prometni nesreči poškodovala kolesarka. Kolesarki  je  prednost  izsilila voznica osebnega vozila, ki je poškodovano kolesarko tudi odpeljala v Splošno bolnišnico Celje. Kolesarka se je pri padcu lažje poškodovala.

Nekaj pred 23. uro so policisti prometno nesrečo z lažjimi poškodbami obravnavali še na območju Velenja, kjer  je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in vožnje pod vplivom alkohola padel kolesar.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti ukrepali štirikrat.

Kriminaliteta

Včeraj, okoli pol sedmih zjutraj, so bili na policijski postaji obveščeni o delovni nesreči. 34-letni  delavec je med hojo po strehi proizvodne hale padel skozi strešno odprtino, okoli devet metrov v globino, na gramozna tla. Pri padcu se je hudo poškodoval.

Ilegalne migracije

Na območju Rogatca so policisti včeraj izsledili štiri državljane Kitajske, ki so ilegalno vstopili v Slovenijo. Štiri državljane Kitajske, ki so ilegalno vstopili v Slovenijo, bodo po končanih postopkih predali hrvaškim varnostnim  organom. 34-letnega srbskega državljana, ki je tujcem omogočil ilegalen prestop meje, pa bodo kazensko ovadili.

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.