Policijsko poročilo, 26. 2. 2019

policija

Na območju Policijske uprave Celje so včeraj obravnavali 53 interventnih dogodkov. Policisti so bili obveščeni o osmih prometnih nesrečah. V eni se je huje poškodovala kolesarka, ostale pa so s končale z materialno škodo na vozilih. Od dogajanja s področja kriminalitete na PU Celje izpostavljajo tatvine, drzno tatvino in požar.

Prometno nesrečo kolesarke so obravnavali v Zagradu v Celju. 54-letnica je kolesarila iz smeri Skalne kleti proti Zagradu. Pri sestopanju s kolesa je padla in se huje poškodovala.

Včeraj so trem voznikom zasegli vozila.
V Celju so neregistrirano vozilo zasegli vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. Na vozilu je imel nameščeni dve različni registrski tablici, ki pripadata drugima voziloma. Na območju Rogatca so osebno vozilo zasegli vozniku, ki mu je poteklo vozniško dovoljenje, na območju Prebolda pa voznici, ki je vozila brez vozniškega dovoljenja.

Tatvine goriva – Laško, Otiški Vrh
V Laškem so neznanci iz rezervoarjev dveh tovornih vozil, parkiranih na Celjski cesti, ukradli okoli 400 litrov nafte. Tatvino okoli 100 litrov goriva so včeraj obravnavali tudi v Otiškem Vrhu. Tudi v tem primeru je storilec gorivo ukradel iz rezervoarja tovornega vozila.

Požar – Celje
V Celju, na Ulici bratov Vošnjakov, so včeraj obravnavali požar v stanovanju. Zaradi napake je zagorel pralni stroj. Povzročeno škodo ocenjujejo na okoli 2.000 €.

Tatvina – Celje
V Celju, na Stegenškovi ulici, je neznani storilec iz osebnega vozila ukradel dvojna sončna očala in mp3 predvajalnik.

Drzna tatvina – Mlače
V Mlačah, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, je gost lokala iz denarnice ukradel menjalni denar. Kmalu po dogodku so osumljenega našli in ga zaradi drzne tatvine kazensko ovadili.

Tatvina – Celje

Včeraj popoldne je neznani storilec iz garderobe telovadnice ene od celjskih osnovnih šol ukradel dva mobilna telefona.

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.