Policijsko poročilo, 26. 11. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 190 klicev občanov. 56 klicev je bilo interventnih, dva nujna. 12 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 27 s področja prometne varnosti in 18 s področja javnega reda in miru.

Včeraj so obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami in enajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Na območju Šoštanja so okoli 18. ure obravnavali prometno nesrečo, ki jo je povzročil voznik osebnega vozila, ki je zapeljal na nasprotno smerno vozišče in trčil v osebno vozilo voznice, ki je pravilno pripeljala nasproti. Povzročitelj, ki je vozil krepko pod vplivom alkohola, se je v trčenju lažje poškodoval. Povzročitelja bodo kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali petkrat.

Včeraj jih je sprevodnica potniškega vlaka obvestila, da je na vlaku pijan moški, ki žali in nadleguje potnike in osebje. Na železniški postaji v Laškem so moškega pospremil z vlaka in mu zaradi nedostojnega ravnanja izdali plačilni nalog.

V Lokovini so obravnavali vlom v počitniško hišico. Storilec ni ničesar ukradel, lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem dvojnih vrat.

V Gotovljah so obravnavali poskus vloma v skladiščne prostore podjetja. Storilcu ni uspelo vstopiti v skladišče, lastniku je škodo povzročil s poškodovanjem panelne stene skladiščne hale.

Včeraj so bili obveščeni, da je na velenjskem območju neznani storilec vlomil v prostore krajevne skupnosti in ukradel sef z nekaj gotovine.

Vir: PU Celje

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije