Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 26. 1. 2023

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 231 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

24 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 4 s področja mejnih zadev in tujcev, 28 s področja prometne varnosti in 15 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Včeraj so obravnavali 17 prometnih nesreč z materialno škodo.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali štirikrat.

Kriminaliteta

V Celju, na železniški postaji Lava, so nekaj čez 18. uro, obravnavali rop. Dva neznanca, oblečena v temni trenerki, sta stopila do občana, mu zagrozila in zahtevala, da jima izroči vse predmete, ki jih ima pri sebi. Ko se je uprl, sta mu poskušala ukrasti torbo, pri čemer sta ga poškodovala. Občan jima je uspel pobegniti. V omenjenem primeru nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Včeraj so bili obveščeni, da je v zadnjih nekaj dneh neznani storilec vlomil v klet stanovanjskega bloka v Šentjurju in ukradel dva električna in en baterijski vrtalnik.

V Rogaški Slatini so obravnavali poškodovanje tuje stvari. Neznani storilec je na ravni strehi objekta ob stanovanjski hiši, prevrtal streho.

V eni od celjskih trgovin so zaposleni zalotili moškega, ki je nameraval ukrasti suhomesnate izdelke, vredne dobrih 400 . Moškega bomo kazensko ovadili.

Vir: PU Celje

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 231 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih, eden nujen.