Policijsko poročilo 25. september 2017

policija

V nedeljo okoli 13.30 ure je bila Policija obveščena, da je na Brecljevem na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah podivjani bik poškodoval dve osebi.

Bika, ki  je pobegnil iz ograjenega pašnika, so poskušali domačini nagnatinnazaj  v  ogrado.  Podivjani bik je pri tem napadel 50-letnega domačina, ga podrl  na tla, nabodel in potiskal po tleh. Napade bika je hotel preprečiti 30-letni  sin,  ki  ga  je  bik prav tako napadel in poškodoval.  Žena hudo poškodovanega  50-letnika  in  sin  sta poškodovanega  uspela s traktorjem rešiti  pred  pobesnelim  bikom.  Bik je nato z rogovjem poškodoval osebno
vozilo,  napadel  pa  je  tudi  soseda,  ki  ga  na  srečo  ni  poškodoval. Podivjani  bik  je  na dovozni cesti nato onemogočal dostop reševalni ekipi, saj  je  stal na dovozni poti do stanovanjske hiše in se zaganjal v vozilo. Na podlagi obvestila OKC je veterinarska inšpektorica izdala ustno odločbo, da se bika ustreli. Izredno hudo poškodovanega  50-letnika  so  s helikopterjem  odpeljali  v UKC Maribor, njegovemu sinu pa so pomoč zaradi lažjih poškodb nudili v Splošni bolnišnici Celje.

V  petek so v Trnovljah pri Celju obravnavali vlom v ograjen prostor podjetja. Pogrešajo viličarja.

V  Podrožniku na  območju  Mozirja je neznanec iz vrtne ute ukradel dve kosilnici.

V  soboto okoli poldneva je neznani storilec  na parkirišču pokopališča v Dravogradu  vlomil  v  osebno  vozilo  in  ukradel  torbico  z dokumenti in gotovino.  Nekaj  kasneje  popoldne  smo  vlom v vozilo obravnavali tudi na parkirišču  pokopališča v Velenju. Tudi v tem primeru je storilec iz vozila ukradel  torbico  z dokumenti in gotovino. Pozno popoldne smo vlom v vozilo obravnavali tudi na parkirišču pokopališča v Celju. V tem primeru pogrešajo tri denarnice z bančnimi karticami in več gotovine.

V  Velenju  je neznanec vlomil v prostore stanovanjske hiše. Iz blagajne je ukradel gotovino.

Ta  konec  tedna  so policisti  veliko aktivnosti namenili iskanju pogrešanih oseb v Velenju,  Slovenj  Gradcu  in  v  Celju.  V  vseh  primerih so bila iskanja uspešna.

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.