Policijsko poročilo 25. april 2017

policija

Policijsko poročilo začenjamo s podatki o ilegalnem prestopu državne meje.

Včeraj zjutraj so policisti bili obveščeni, da so v Otiškem vrhu,  pri carinski kontroli tovornega vozila, štirje moški skočili iz tovornega dela vozila in peš odšli ob nabrežju Meže proti Podklancu. Policisti so jih kmalu po obvestilu izsledili v Podklancu. Trije, dva mladoletna in eden star 18 let, so  bili  iz  Afganistana, 36-letnik pa iz Šrilanke. Po zbranih podatkih je bilo ugotovljeno, da je četverica v tovorni  del vozila makedonska voznika najverjetneje vstopila na območju Srbije, ko je voznik počival. Voznik je v Slovenijo  pripeljal  že v petek in vozilo parkiral v Otiškem vrhu, kjer je stalo do včeraj, ko so ga raztovorili. Vsi štirje tujci so včeraj zaprosili za mednarodno zaščito.

Od včeraj obravnavanega dogajanja dodajamo še podatke o prometni nesreči, v kateri se je včeraj okoli pol sedmih zjutraj na Holmcu huje poškodovala voznica osebnega vozila. 25-letna voznica  je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča zapeljala s ceste. Vozilo se je prevrnilo. Voznica, ki je bila sama v vozilu, se je v prometni nesreči huje poškodovala.

Danes okoli treh zjutraj so bili policisti obveščeni o vlomu v poslovne prostore v Šempetru v Savinjski dolini. Storilec je ukradel več mobilnih telefonov.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.