Policijsko poročilo, 25.9.2019

V zadnjih 24 urah so na območju Policijske uprave Celje obravnavali 82 interventnih dogodkov. Od tega 40 dogodkov s področja prometne varnosti, 12 s področja kriminalitete,   16 s področja javnega reda in miru ter ostale dogodke iz področja njihovega dela.

Policisti so zaradi kršitev Zakona o pravilih v cestnem prometu zasegli  3 motorna vozila, zoper kršitelje pa bodo podali obdolžilne predloge.

Prometna nesreča – Paka pri Velenju

V zvezi s prometno nesrečo, ki se je zgodila 7.9.2019 v Paki pri Velenju, so bili obveščeni, da je v Splošni bolnišnici Slovenj Gradec za posledicami prometne nesreče umrla udeleženka, ki je bila  potnica v osebnem vozilu povzročitelja. O nesreči smo že poročali TUKAJ.

Vlom v stanovanjsko hišo – Rimske Toplice, Radeče  

Včeraj okoli 18.00 ure je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo na območju Prapretnega v občini Radeče, od koder je neznani storilec odtujil 6500 € gotovine in ostale vrednejše predmete.

V času od petka do včeraj je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo na območju Rimskih Toplic od koder sta bila odtujena dva starejša šivalna stroja. Pri tem je storilec lastnika oškodoval za okoli 250 €.

Preko noči je bilo vlomljeno v tovorno vozilo na počivališču Lopata v času, ko je voznik državljan Poljske počival v vozilu. Odtujen mu je bil mobilni telefon in gotovina skupaj v vrednosti okoli 950 €.

Nesreča pri delu – Velenje

Velenjski policisti so obravnavali nesrečo pri delu, kjer je se huje telesno poškodoval 60 letni moški, ki je opravljal dela na nadstrešku. Zaradi nepazljivosti pri delu je z lestvijo padel z višine 1.5 m.

VIR: PU Celje

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja