Policijsko poročilo, 25.9.2018

V času od petka do danes so celjski in koroški policisti obravnavali 50 prometnih nesreč.

Prometna nesreča hudimi telesnimi poškodbami se je zgodila v soboto ob 15.25 uri na glavni cesti v naselju Ravne na Koroškem. 61 letni voznik osebnega avtomobila je vozil skozi blagi pregledni desni ovinek in z vozilom zapeljal na nasprotno smerno vozišče v trenutku, ko je iz nasprotne strani pripeljal 78 letni voznik osebnega avtomobila. Med vozili je prišlo do čelnega trčenja v katerem so se hudo telesno poškodovali oba voznika in dva sopotnika, lažje pa so se telesno poškodovali še trije sopotniki. Za 61 letnem voznikom je v tistem trenutku vozil še 38 letni voznik osebnega avtomobila, ki je kljub zaviranju zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v robnik in zadnji del vozila 61 letnega voznika. V tem vozilu ni bil nihče telesno poškodovan.

Obravnavali so še 9 prometnih nesreč z lažjimi telesnimi poškodbami ter 40 z materialno škodo na objektih in vozilih.

Na področju kriminalitete smo obravnavali 7 tatvin, 4 vlome, 6 poškodovanj tujih stvari, KD Grožnje, ter pet kaznivih dejanj nasilja v družini.
Policisti so 7 krat intervenirali na javnem kraju in 5 krat v zasebnih prostorih.

Celjski policisti so obravnavali tri vlome v stanovanjske hiše. V Celju je bilo vlomljeno tudi v osebni avto, iz katerega so nepridipravi odtujili
torbico z vsebino. Opravili so tudi ogled tatvine kolesa.

Tatvino gasilnega aparata so obravnavali Laški policisti, tatvino nafte iz tovornega avtomobila pa policisti PP Velenje.

V Radljah ob Dravi je zaradi napake na električni napeljavi zagorel osebni avto.

Ogled požara na gospodarskem poslopju so opravili policisti policijske postaje Šmarje pri Jelšah. Policisti in kriminalisti so z ogledom
ugotovili, da je do požara prišlo zaradi samovžiga sena.

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila

Več iz istega kraja

Več iz istega kraja