Policijsko poročilo, 25.9.2018

policija

V času od petka do danes so celjski in koroški policisti obravnavali 50 prometnih nesreč.

Prometna nesreča hudimi telesnimi poškodbami se je zgodila v soboto ob 15.25 uri na glavni cesti v naselju Ravne na Koroškem. 61 letni voznik osebnega avtomobila je vozil skozi blagi pregledni desni ovinek in z vozilom zapeljal na nasprotno smerno vozišče v trenutku, ko je iz nasprotne strani pripeljal 78 letni voznik osebnega avtomobila. Med vozili je prišlo do čelnega trčenja v katerem so se hudo telesno poškodovali oba voznika in dva sopotnika, lažje pa so se telesno poškodovali še trije sopotniki. Za 61 letnem voznikom je v tistem trenutku vozil še 38 letni voznik osebnega avtomobila, ki je kljub zaviranju zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v robnik in zadnji del vozila 61 letnega voznika. V tem vozilu ni bil nihče telesno poškodovan.

Obravnavali so še 9 prometnih nesreč z lažjimi telesnimi poškodbami ter 40 z materialno škodo na objektih in vozilih.

Na področju kriminalitete smo obravnavali 7 tatvin, 4 vlome, 6 poškodovanj tujih stvari, KD Grožnje, ter pet kaznivih dejanj nasilja v družini.
Policisti so 7 krat intervenirali na javnem kraju in 5 krat v zasebnih prostorih.

Celjski policisti so obravnavali tri vlome v stanovanjske hiše. V Celju je bilo vlomljeno tudi v osebni avto, iz katerega so nepridipravi odtujili
torbico z vsebino. Opravili so tudi ogled tatvine kolesa.

Tatvino gasilnega aparata so obravnavali Laški policisti, tatvino nafte iz tovornega avtomobila pa policisti PP Velenje.

V Radljah ob Dravi je zaradi napake na električni napeljavi zagorel osebni avto.

Ogled požara na gospodarskem poslopju so opravili policisti policijske postaje Šmarje pri Jelšah. Policisti in kriminalisti so z ogledom
ugotovili, da je do požara prišlo zaradi samovžiga sena.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.