Policijsko poročilo, 25. 10. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 713 klicev občanov. 192 klicev je bilo interventnih, 6 nujnih. 29 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 8 s področja mejnih zadev in tujcev, 98 s področja prometne varnosti in 70 s področja javnega reda in miru.

Od petka do danes so na območju PU Celje policisti obravnavali pet prometnih nesreč z lažjimi poškodbami udeleženih in 39 prometnih nesreč z materialno škodo. Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali sedemindvajsetkrat.

O podrobnejšem dogajanju v nadaljevanju.

Petek, 22. oktober 2021

V Vrbju, na območju Policijske postaje Žalec, so obravnavali tatvino. Neznani storilec je iz delavnice ob stanovanjski hiši ukradel restavrirano kolo z motorjem znamke ATX, dva okvirja za kolo z motorjem ter baterijski vijačnik.

V Zagradu, na območju Policijske postaje Celje, so obravnavali poškodovanje vozila. Neznani storilec je na osebnem vozilu naredil več risov.

Sobota, 23. oktober 2021

V Topovljah, na območju Policijske postaje Žalec, so obravnavali vlom v poslovno stanovanjski objekt. Storilec je vlomil v dvojne poslovne prostore in v stanovanje. Iz enih poslovnih prostorov in stanovanja je ukradel gotovino.

V Klokočovniku, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, je neznani storilec vlomil v počitniško hišico. Prostore je preiskal, ukradel ni ničesar.

Nedelja, 24. oktober 2021

Včeraj izstopajočih dogodkov niso obravnavali.

Vir: PU Celje