Policijsko poročilo, 25.1.2019

Na območju Policijske uprave Celje so včeraj beležili pestro dogajanje.

Obravnavali so 80 interventnih dogodkov. V nadaljevanju o podrobnostih.

Tatvine goriva – avtocestni počivališči Zima in Tepanje

Včeraj so obravnavali tri tatvine goriva. Neznani  storilci so iz rezervoarja dveh tovornih vozil parkiranih na avtocestnem počivališču Zima ukradli okoli 1.200 litrov goriva, iz vozila parkiranega na avtocestnem počivališču Tepanje pa okoli 500 litrov.

Vlom v osebno vozilo – Celje

Na Trubarjevi ulici v Celju so obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je ukradel več različne dokumentacije in mobilni telefon.

Vlom v stanovanjsko hišo – Žalec

V Železnem, na območju Policijske postaje Žalec, so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi vrata, je ukradel gotovino in več kosov zlatnine.

Požar – Troblje

V Trobljah, na območju Policijske postaje Slovenj Gradec so nekaj pred polnočjo obravnavali požar. Zagorel je vikend. Ogenj je objekt v celoti uničil. Ogled bomo opravili danes.

Tatvina vozila – Celje

Danes zjutraj so bili obveščeni o tatvini osebnega vozila znamke Renault Captur, sive barve, letnik 2014, registrskih številk CE CE 129. Vozilo je bilo parkirano na parkirišču Ulice pod Kostanji v Celju.

Poleg omenjenega so včeraj v Žalcu obravnavali tatvino. Moški in ženska sta ukradla štiri steklenice žganja, v trgovinah v Žalcu in Rogaški Slatini pa tatvini kozmetike in živilskih izdelkov.

Za konec še k prometu.

Včeraj so na našem območju obravnavali dve prometni nesreči z lažjimi telesnimi poškodbami in sedemnajst prometnih nesreč z materialno škodo.

V Celju so zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja. V Velenju pa so pridržali voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije