Policijsko poročilo 24. april 2017

policija

Policijsko poročilo začenjamo z dogajanjem, ki so ga policisti obravnavali v petek. V dopoldanskih urah so bili obveščeni o vlomu v gostinski lokal v Slovenj Gradcu. Storilec je ukradel starejši računalnik in menjalni denar.

V Zidanem Mostu je neznanec vlomil v stanovanjsko hišo in dva objekta ob hiši. Odnesel je dva LCD televizorja, šivalni stroj, prenosni telefon in več drugih aparatov.

V petek so na Koroškem obravnavali dve prometni nesreči, v katerih sta se udeleženca huje poškodovala. Okoli 14.30 ure se je izven naselja Dravograd zgodila prometna nesreča, v kateri se je huje poškodovala voznica kolesa s pomožnim motorjem. 36-letni voznik osebnega vozila, ki je vozil iz smeri Viča proti Dravogradu, je izven naselja Dravograd  prehiteval voznico, ki je pred tem z roko pravilno nakazala zavijanje. Voznik je s prednjim delom vozila trčil v voznico, ki je padla in se huje poškodovala.

Drugo prometno nesrečo so obravnavali okoli 18.30 ure v Gornjem Doliču. V prometni  nesreči  se je huje poškodoval kolesar. 22-letna voznica osebnega vozila, ki  je prehitevala kolesarja, se je med prehitevanjem umaknila vozilu, ki  je  pripeljalo nasproti in pri tem trčila v 35-letnega kolesarja. Kolesar je padel in se huje poškodoval.

Včerajšnji dan je minil v znamenju vlomov. Zjutraj  je bila policija obveščena o vlomu v stanovanjsko hišo v Kavčah. Storilec je ukradel motorno žago, visokotlačni čistilec in kosilnico.

Vlom v stanovanjsko hišo so včeraj obravnavali tudi v Radmirju. Storilec je v hišo vlomil skozi spalnično okno. Ukradel je zlatnino in gotovino.

Pregled dogajanja zaključujemo s podatki o vlomu v Slatini v Rožni Dolini. V tem primeru je storilec v hišo vlomil skozi balkonska vrata. Ukradel je ročno uro.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.