Policijsko poročilo, 24. 9. 2021

Na Operativno  komunikacijski center Policijske uprave Celje smo v zadnjih 24.  urah prejeli 245 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

7 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, eden s področja mejnih  zadev  in  tujcev, 35 s področja prometne varnosti in14 s področja javnega reda in miru.

Cestni promet

S področja cestnega prometa poročajo policisti o dveh prometnih nesrečah z lažjimi poškodbami in devetnajstih prometnih nesrečah z materialno škodo.

Prvo prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so obravnavali včeraj zjutraj okoli 07:15 ure v Slovenj  Gradcu, kjer je voznik osebnega avtomobila izsilil prednost voznici osebnega avtomobila, ki se je v trčenju lažje telesno poškodovala.

Drugo prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so obravnavali danes zjutraj okoli  03:20 ure na relaciji iz Ljubnega proti Logarski dolini, kjer je voznica osebnega vozila zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljala iz vozišča ter se prevrnila. Zadobila je lažje telesne poškodbe.

V Celju in Velenju so policisti voznikoma zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozili.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti ukrepali šestkrat.

S področja kriminalitete na operacijsko komunikacijskem centru izpostavljajo vlom, poskus vloma ter tri tatvine.

Danes zjutraj je bilo vlomljeno v gostinski lokal v Štorah. Storilec je odtujil žgane pijače ter cigarete v vrednosti okoli 1.000 Eur.

Na Zoisovi ulici v Celju so policisti opravili ogled poskusa vloma v osebni avto. Z vlomom je na vozilu nastala škoda za 400 Eur.

V Celju, pred šolskim centrom Lava, so policisti obravnavali tatvino kolesa znamke Fokus, črne barve.

Celjski policisti so v Celju obravnavali tudi tatvino orodja iz odklenjenega objekta, ki se obnavlja.

V Radljah ob Dravi je neznani storilec izpred mizarske delavnice odtujil 1m3 rezanega smrekovega lesa.

Miren in varen petek vam želijo iz Policijske uprave Celje.

Dogodki