Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 24. 8. 2023

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 340 klicev občanov. 85 klicev je bilo interventnih.

17 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 29 s področja prometne varnosti in 22 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Včeraj so obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, eno z lažjimi poškodbami in osem prometnih nesreč z materialno škodo.

Dvema voznikoma so policisti zasegli vozilo, saj nista izpolnjevala pogojev za vožnjo.

V Celju se je huje telesno poškodovala 38-letna kolesarka, ki je zaradi neprilagojene hitrosti pri vožnji po kolesarski stezi padla po vozišču in se poškodovala.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali desetkrat.

Kriminaliteta

V Velenju je neznani storilec vlomil v klet stanovanjskega bloka, kjer je z vlomom povzročil materialno škodo.

V Celju so policisti obravnavali kaznivi dejanji tatvine v trgovini, kjer sta bili pri tatvini s strani zaposlenih zaloteni osebi, ki sta odtujili artikle v manjši vrednosti. Policisti bodo zoper njiju napisali kazensko ovadbo.

Nesreče pri delu

Na območju Žalca so policisti obravnavali nesrečo pri delu, v kateri se je delavec lažje telesno poškodoval pri delu na lestvi.

Prav tako so policisti v Vojniku obravnavali nesrečo pri delu, v kateri si je delavec lažje poškodoval roko na pločevini.

Tretjo nesrečo pri delu so policisti obravnavali na območju Mozirja, kjer se je delavec lažje poškodoval pri padcu iz odra z višine dveh metrov.

V vseh primerih je tuja krivda izključena.

Vir: PU Celje

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 340 klicev občanov. 85 klicev je bilo interventnih.