Policijsko poročilo, 24.7.2019

Za nami je relativno miren dan. V zadnjih 24 urah so celjski in koroški policisti obravnavali 12 prometnih nesreč. 4 prometne nesreče so se končale z lažjimi telesnimi poškodbami, 8 pa z materialno škodo.

Prometni nesreči z lažjimi telesnimi poškodbami v Radljah

V Radljah ob Dravi je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča in vožnje pod vplivom alkohola padel 36 letni voznik kolesa z motorjem. Pri padcu se je lažje telesno poškodoval.

Radeljski policisti so obravnavali tudi padec kolesarja. 28 letni kolesar je zaradi neprilagojene hitrosti in prav tako zaradi vožnje pod vplivom alkohola izgubil oblast nad kolesom ter padel po vozišču. Zadobil je lažje telesne poškodbe.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino, dva vloma ter ponarejen denar. Policisti so 4 krat intervenirali na javnem kraju in 3 krat v zasebnih prostorih.

Tatvina – Celje

V Celju na Opekarniški cesti je bila iz osebnega avtomobila ukradena registrska tablica.

Vlom – Rimske toplice in Celje

Preko noči je bilo vlomljeno v trgovino v Rimskih toplicah, odtujeno pa je bilo nekaj steklenic žganih pijač.

V Celju je bilo vlomljeno v gostinski lokal. Neznani storilec je razbil steklo na oknu ter poskušal vstopiti v notranjost. Ker je objekt varovan z alarmnim sistemom je od dejanja odstopil in ni bilo nič odtujenega.

Zasegi vozil – Slovenj Gradec, Slovenske Konjice in Celje

V Slovenj Gradcu, Slovenskih Konjicah ter v Celju so policisti voznikom, ki so vozili brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozila.

VIR: PU Celje, Božidar Pezdevšek