Policijsko poročilo, 24. 6. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 283 klicev občanov. 81 klicev je bilo interventnih, eden nujen.
policija-1

30 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 26 s področja prometne varnosti in 17 s področja javnega reda in miru.

Tragična prometna nesreča

O tragični prometni nesreči, ki se je zgodila včeraj  popoldne, in v kateri je umrl 78-letni voznik osebnega vozila, smo včeraj že poročali TUKAJ. Poleg omenjene nesreče so policisti včeraj obravnavali še dve prometni nesreči s hudimi poškodbami, pet z lažjimi in enajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Tatvina

Na avtocestnem počivališču Tepanje so obravnavali tatvino goriva. Neznani storilec je iz rezervoarja  hrvaškega tovornega vozila ukradel okoli 250 litrov goriva.

Požar

V podjetju v Zbelovem so v dopoldanskih urah obravnavali požar. Do požara je prišlo zaradi vžiga prahu v peskalnem stroju. Tuja krivda je izključena.

Poškodovanje vozila

Na Kovinarski ulici v Celju so obravnavali poškodovanje vozila. Neznani storilec je na osebnem vozilu prerezal dve pnevmatiki.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.