Policijsko poročilo, 24. 6. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 283 klicev občanov. 81 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

30 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 26 s področja prometne varnosti in 17 s področja javnega reda in miru.

Tragična prometna nesreča

O tragični prometni nesreči, ki se je zgodila včeraj  popoldne, in v kateri je umrl 78-letni voznik osebnega vozila, smo včeraj že poročali TUKAJ. Poleg omenjene nesreče so policisti včeraj obravnavali še dve prometni nesreči s hudimi poškodbami, pet z lažjimi in enajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Tatvina

Na avtocestnem počivališču Tepanje so obravnavali tatvino goriva. Neznani storilec je iz rezervoarja  hrvaškega tovornega vozila ukradel okoli 250 litrov goriva.

Požar

V podjetju v Zbelovem so v dopoldanskih urah obravnavali požar. Do požara je prišlo zaradi vžiga prahu v peskalnem stroju. Tuja krivda je izključena.

Poškodovanje vozila

Na Kovinarski ulici v Celju so obravnavali poškodovanje vozila. Neznani storilec je na osebnem vozilu prerezal dve pnevmatiki.

Dogodki