Policijsko poročilo, 24.10.2019

V zadnjih 24 urah so celjski in koroški policisti obravnavali 14 prometnih  nesreč. 2 prometni nesreči sta se končali z lažjimi telesnimi poškodbami, 12 pa z materialno škodo.  

Prometni nesreči z lažjimi telesnimi poškodbami Celje in Slovenske Konjice

V Celju je zaradi neprilagojene hitrosti 31 letne voznice osebnega vozila, prišlo do trčenja z drugim vozilom. Pri tem sta se povzročiteljica in sopotnica v drugem vozilo lažje telesno poškodovali.

V Slovenskih Konjicah je zaradi prekratke varnostne razdalje 26 letnega voznika  osebnega vozila, prišlo do trčenja štirih vozil. Pri tem se je 26 letni voznik lažje telesno poškodoval.

Na področju kriminalitete so obravnavali 2 tatvini, pet vlomov in ponarejanje denarja. Policisti so 4 krat intervenirali na javnem kraju in 1 krat v zasebnem prostoru.

Vlom – Celje

Na območju Celja je neznani storilec v zadnjem tednu vlomil v vrtno uto od koder je odtujil kosilnico na nitko, žensko kolo, visokotlačni čistilec in s tem oškodoval lastnika za okoli 500 evrov.

Vlom v hišo – Draža vas

Včeraj v večernem času je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo na območju Draže vasi, občina Slovenske Konjice iz katere je neznani storilec odtujil zlatnino v vrednosti okoli 4000 evrov in okoli 1000 evrov gotovine.

Vlom v hišo – Počakovo, Radeče

Včeraj v popoldanskem času je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo na območju Počakovega, občina Radeče, kjer neznani storilec povzročil materialno škodo za okoli 1000 evrov.

Prav tako je bilo vlomljeno v brunarico na območju Radeč, od koder je neznani storilec odtujil alkoholne pijače in lastnika oškodoval za okoli 200 evrov.

Vlom v hišo – Podvin

Policisti PP Žalec so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo v kraju Podvin, občina Žalec, kjer je neznani storilec povzročil materialno škodo za okoli 1000 evrov.

Vlom – Dobja vas, Ravne na Koroškem

Preko noči je neznani storilec vlomil v skladišče. Več TUKAJ.

Zasegi vozil – Nazarje in Laško

Policisti so na območju Mozirja in Laškega voznikoma, ki so vozili brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozila.

VIR: PU Celje

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila