Policijsko poročilo 23. marec 2017

policija

Današnje policijsko poročilo začenjamo s podatki o tatvini, ki so jo policisti včeraj obravnavali v Mali Pirešici na območju Policijske postaje Žalec. Občan je obvestil policijo, da je včeraj okoli desetih dopoldne, ko je prišel na obisk k mami, medtem, ko je bila le ta na dvorišču, v njeni hiši zalotil moškega visokega okoli 170 cm, izredno močne postave, ki je brskal po stvareh. Občan ga je skušal zaustaviti, vendar ga je neznanec odrinil in pobegnil. V bližini hiše ga je v osebnem vozilu znamke Seat Ibiza temno modre barve, karavan izvedbe, madžarskih registrskih oznak čakal voznik. Odpeljala sta se proti Žalcu. Storilec, ki je v hišo vstopil skozi stranska vrata, je ukradel nekaj zlatnine in gotovine.

Na območju Slovenskih Konjic so policisti obravnavali tatvino lesa. Neznanec je izpred delavnice ukradel več smrekovih desk in desk divje češnje. Škodo ocenjujejo na dobrih 1.500 €.

V Lokovini je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo. Ukradel je prenosni računalnik in nekaj zlatnine.

Na našem območju so včeraj zopet obravnavali več travniških požarov. Vse tiste, ki v teh dneh na travnikih zažigajo podrast, odpadlo listje ter suho travo policija opozarja, naj bodo izjemno previdni.


Sinoči okoli 21.30 ure so bili policisti obveščeni, da v Dobju pri Planini gori kovinska skladiščna hala, v kateri so delovni stroji. Ogenj je uničil več delovnih strojev, materialna škoda bo po prvih ocenah visoka. V požaru, ki se je razširil tudi na bližnji gozd, ni bil nihče poškodovan. Kriminalisti in policisti danes nadaljujejo z ogledom kraja požara.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.