fbpx
.
.

Policijsko poročilo, 23. 9. 2019

V času od petka do danes so celjski in koroški policisti obravnavali 2 prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami, 6 z lažjimi telesnimi poškodbami ter 20 prometnih nesreč z materialno škodo, so sporočili s PU Celje.

Policisti so zaradi kršitev Zakona o pravilih v cestnem prometu zasegli 7 motornih vozil, zoper kršitelje pa bodo podali obdolžilne predloge. Na področju kriminalitete so obravnavali 13 tatvin, 8 vlomov, 4 poškodovanja tujih stvari ter 6 drugih kaznivih dejanj. Obravnavali so tudi 9 kršitev javnega reda na javnem kraju in 13 v zasebnih prostorih.

Prometne nesreče s hudimi telesnimi poškodbami

V petek okoli 08.45 ure so na območju Žalca obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje telesno poškodoval 70-letni kolesar. Vzrok za prometno nesrečo je izsiljevanje prednosti 61-letnega voznika osebnega vozila.

V petek okoli 10.00 ure so na območju Šmarja pri Jelšah obravnavali prometno nesrečo v kateri se je huje telesno poškodoval 74-letni voznik osebnega vozila, ki je zaradi vožnje po levi stani vozišča je trčil v objekt.

Drzna tatvina – Žalec

V petek okoli 11.50 ure je NN storilec oškodovanki odtuji nahrbtnik, in sicer v času, ko ga je imela v nakupovalnem vozičku. Po izvršeni tatvini je storilec opravil dva dviga gotovine na bankomatu in jo oškodoval za 400 €.

Drzne tatvine – Celje

V petek okoli 09.50 ure je NN storilec oškodovancu odtujil torbico, medtem ko je nakupoval zelenjavo in ga oškodoval za okoli 500 €.

V petek okoli 23.30 ure je NN storilec izvršil drzno tatvino torbice v času, ko je oškodovanka z drugim moškim sedela na klopi in jo oškodoval za okoli 300 €.

V petek okoli 23.50 ure je 20-letni moški v Celju izvršil tatvino mobilnega telefona. Kmalu za tem so ga prijeli policisti PP Celje in mu mobilni telefon zasegli ter ga bodo kazensko ovadili.

Žalski policisti so v petek obravnavali vlom v poslovni prostor, kjer je NN storilec razbil steklo na objektu, vendar iz objekta ni odtujil ničesar, povzročil pa je materialno škodo za okoli 500 €.

Konjiški policisti so petek obravnavali poskus vloma v poslovni prostor, vendar storilcu ni uspelo vstopiti v notranjost. Celjski policisti so v nedeljo obravnavali poskus vloma v stanovanje, vendar storilcu dejanja ni uspelo dokončati.

Nesreča pri delu – Celje

V soboto okoli 19.30 ure je prišlo do nesreče pri delu na območju Celja. Pri ličkanju koruze na starejšem objektu se je udrl lesen pod v globino 3 metre. Pri tem sta se 2 osebi huje telesno poškodovali, 5 pa lažje.

Besedilo: PU Celje

Dogodki

februar 2020
Trenutno ni dogodkov.
Load More

Zadnja obvestila

Close Menu