Policijsko poročilo, 23.7.2019

Policija

Včeraj so na Operativno komunikacijskem centru PU Celje sprejeli 57 obvestil o interventnih dogodkih. S področja prometa poročajo o dveh prometnih nesrečah z lažjimi telesnimi poškodbami ter 9 -ih z materialno škodo. Javni red in mir je bil kršen štirikrat.

Požar – Šmarje pri Jelšah

Včeraj zvečer nekaj po 19. uri so policisti bili obveščeni o požaru Korpulah, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah. Zagorelo je večje gospodarsko poslopje velikosti 60 X 20 metrov, v katerem je bila krma ter živali in stroji. Kaj je vzrok požara še ni znano, prav tako ne višina materialne škode. Z ogledom bodo nadaljevali danes.

Tatina – Velenje

V Velenju na Cankarjevi cesti je bilo odtujeno starejše kolo z motorjem Tomos A3 vredno okoli 200 eur.

Tatvina – Celje

Celjski policisti so obravnavali tatvino goriva na bencinskem servisu OMW Lopata.

Vlom – Celje

V Celju na Kidričevi je bilo vlomljeno v tovorno vozilo, iz katerega je bila odtujena kartica za gorivo. Storilec je pred tem poskušal vlomiti še v dva tovorna vozila vendar mu ni uspelo.

Vlom – Žalec

V Ločici ob Savinji je neznani storilec vlomil v avtomat za prodajo avto kozmetike ter odtujil za okoli 200 gotovine ter za več kot 1000 eur prodajnih artiklov iz avtomata.

Vlom – Velenje

V Velenju je bilo vlomljeno v avtopralnico. Nepridipravi so odtujili za okoli 1.500 eur žetonov, povzročili pa so še za okoli dodatnih 1.500 eur škode na objektu.

Ponarejen bankovec – Radlje ob Dravi

V Radljah ob Dravi so policisti obravnavali unovčitev ponarejenega denarja – bankovca za 50 eur. Bankovec je bil vnovčen v gostinskem lokalu, odkrit pa je bil pri pologu gotovine na banki.

Zaseg vozil – Rogaška Slatina

V Rogaški Slatini so policisti dvema voznikoma zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozila.

VIR: PU Celje, Božidar Pezdevšek

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.