Policijsko poročilo, 23.3.2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so včeraj prejeli 260 klicev občanov. 63 klicev je bilo interventnih, dva nujna.
Policija

Včerajšnje dogajanje je v največji meri zaznamovala tragična prometna nesreča, v kateri je umrl 27-letni pešec, ki je nenadno stopil na vozišče, pred tovorno vozilo. Voznik tovornega vozila je sicer skušal trčenje preprečiti z umikanjem v levo, vendar tragedije ni mogel preprečiti. Več TUKAJ.

Cestni promet

Poleg omenjene so včeraj obravnavali še eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami in devet prometnih nesreč z materialno škodo.

Trem voznikom, ki so vozili brez vozniških dovoljenj, so zasegli vozila.

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so včeraj obravnavali na relaciji Vitanje – Stranice, kjer je voznica osebnega vozila, ki je pripeljala iz smeri Vitanja proti Ljubnici, z neznanega razloga zapeljala na nasprotno smerno vozišče in trčila v voznika osebnega vozila, ki je pravilno pripeljal nasproti in skušal z umikanjem v levo trčenje preprečiti. Povzročiteljica se je v trčenju lažje poškodovala.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali petkrat.

Kriminaliteta

Na Škapinovi ulici v Celju so včeraj obravnavali vlom v stanovanje stanovanjskega bloka. Storilec je prostore preiskal, po prvih podatkih ni ničesar ukradel.

Izpred banke na Krekovem trgu v Celju je neznani storilec včeraj ukradel novejše kolo znamke Modo Y OKS, modre barve.

Na Novem trgu v Celju so obravnavali poškodovanje vozila. Storilec je po celotnem vozilu z ostrim predmetom naredil ris in lastniku povzročil za okoli 500 € škode.

V Zidanem Mostu in v Hramšah je včeraj dopoldne veter podrl dve drevesi, ki sta padli na električne vodnike in jih potrgali. Zaradi iskrenja sta se drevesi vneli, ogenj se je razširil še na podrast. V obeh požarih je nastala minimalna škoda, saj so ju gasilci hitro pogasili.

VIR: PU Celje

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.