Policijsko poročilo, 23.2.2015

Policijsko poročilo PU Celje, 23.2.2015

Pregled dogajanja zadnjih treh dni policisti začenjajo s podatki o tatvini vozila.

V petek ponoči je neznanec, na Tomšičevi ulici v Velenju, ukradel osebni avtomobil znamke Audi A4 1,9 TDI, reg.št. CEFP-132, vreden 4.500 €.

Nadaljujejjo s podatki o dveh prometnih nesrečah s hudimi poškodbami udeležencev. Prva se je zgodila v petek. okoli 15.45 ure, na Teharski cesti v Celju. 30-letni voznik kolesa z motorjem je pri zavijanju na polulski most, izgubil oblast nad vozilom ter padel po vozišču in si huje poškodoval nogo.

Drugo prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami udeleženca so obravanavli v petek, okoli 17. ure, na Stari Dečkovi cesti v Celju. Tudi v tem primeru je bil v nesreči udeležen voznik kolesa z motorjem. 36- letni voznik je vozil po Stari Dečkovi, iz smeri Vrunčeve proti Mariborski cesti. V ovinku je izgubil oblast nad vozilom, padel in se huje poškodoval.

Pregled dogajanja zaključujejo s podatki o vlomu v vozilo. V noči iz sobote na nedeljo je neznani storilec, na Gosposki ulici v Celju, vlomil v osebni avtomobil. Ukradel je torbico z dokumenti ter lastniku povzročil za okoli 200 € škode.

Dogodki

Več iz istega kraja