Policijsko poročilo, 23.1.2019

Na območju Policijske uprave Celje so včeraj obravnavali 66 interventnih dogodkov.

Obravnavali so štirinajst prometnih nesreč z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali trikrat. Enkrat v javnih in dvakrat v zasebnih prostorih.

Zasegi vozil – Ljubno ob Savinji, Slovenj Gradec, Velenje, Celje

V Ljubnem ob Savinji so včeraj zasegli kombinirano vozilo s priklopnikom vozniku, ki je vozil brez ustrezne kategorije vozniškega izpita, v Slovenj Gradcu pa osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

V Velenju so včeraj ustavili voznika, ki je vozil ukradeno vozilo brez vozniškega dovoljenja. Vozilo so mu zasegli. Sledi še kazenska ovadba.

V Celju so sinoči pri kontroli prometa ustavili voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola. Odvzeli so mu vozniško dovoljenje, izdali plačilni nalog in prepovedali nadaljnjo vožnjo. Ker voznik ni upošteval prepovedi nadaljnje vožnje so mu zasegli vozilo.

Tatvina goriva – Lopata

Danes zjutraj so na avtocestnem počivališču Lopata obravnavali tatvino goriva. Neznani storilec ga je okoli 200 litrov ukradel iz rezervoarja tovornega vozila.

Poleg omenjenega so včeraj obravnavali še tatvino ure v trgovskem centru v Celju, vlom v garderobno omarico v eni od celjskih srednjih šol, v Velenju so štirim osebam zasegli manjšo količino konoplje, v Celju pa so obravnavali poškodovanje vozila, ko je neznani storilec z ostrim predmetom poškodoval dve pnevmatiki.

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije