Policijsko poročilo 22. maj 2017

O tragični prometni nesreči motorista, ki je v petek zvečer umrl v Slovenj Gradcu, smo med vikendom že poročali. Hudo prometno nesrečo motorista so policisti v petek obravnavali tudi na območju Šentjurja. 58-letni motorist, ki je vozil iz smeri Šentjurja proti Kozjem, je zaradi neprilagojene hitrosti pri odcepu za Tratno izgubil oblast nad motorjem, padel in se hudo poškodoval.

V soboto je bila policija obveščena o tatvini več kosov različnega električnega orodja. Neznani storilec ga je ukradel iz novogradnje stanovanjske hiše v Lembergu pri Novi cerkvi.

Od včerajšnjega dogajanja izpostavljamo vlom v vikend hišico. Sinoči okoli 21.30 ure je občan obvestil policijo o vlomu v njegovo vikend hišico na območju Virštanja ter o tem, da je v bližini po vlomu opazil tri  moške, za katere je posumil, da bi lahko bili storilci. Policistom je moške temeljito opisal. Storilci so prostore vikenda preiskali, poskušali so ukrasti LCD televizor, ki je pritrjen na nosilcu, vendar jim ni uspelo. Policisti Policijske postaje Rogaška Slatina so v Spodnjem  Negonju ustavili vozilo, v katerem so bili trije moški, ki so ustrezali opisu. Na podlagi  zbranih  informacij so policisti vsem trem odvzeli prostost in jih pridržali.  Gre za moške doma z območja Policijske uprave Ljubljana, stare 20, 22 in 23 let.

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila

Več iz istega kraja

Več iz istega kraja