Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 22. 8. 2023

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 311 klicev občanov. 86 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

29 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 36 s področja prometne varnosti in 21 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

V zadnjih 24. urah so obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi poškodbami, eno z lažjimi in osem prometnih nesreč z materialno škodo.

Včeraj so bili obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila že v nedeljo, v Ilovci, kjer je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča padel kolesar in se hudo poškodoval.

V Ponikvi pri Žalcu je zaradi vožnje preblizu desnega roba vozišča padel motorist in se lažje poškodoval.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali šestkrat.

Kriminaliteta

Na Stanetovi ulici v Celju je neznani storilec vlomil v kletne prostore stanovanjske hiše in ukradel dve novi plinski peči, pripravljeni za montažo. Lastnik škodo ocenjuje na dobrih 8.000 €.

V Šmarju pri Jelšah so obravnavali tatvino. Neznani storilec je iz ograjenega prostora ob gostinskem lokalu ukradel plinski kotel za kuhanje in nekaj drugih stvari.

V noči iz nedelje na ponedeljek je neznani storilec v Žalcu s sprejem porisal več vozil ter več poslovnih zgradb.

Vir: PU Celje

Dogodki

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 311 klicev občanov. 86 klicev je bilo interventnih, dva nujna.