Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 22.8.2019

Za nami je relativno mirnih 24 ur. Policisti so obravnavali eno prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, 3 z lažjimi telesnimi poškodbami ter 8 prometnih nesreč z materialno škodo.

V policijske evidence so na novo vpisali 2 tatvini, vlom, kaznivo dejanje, lahko telesno poškodbo ter kaznivo dejanje grožnje. Policisti so 2 krat intervenirali na javnem kraju in 3 krat v zasebnih prostorih.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Rogaška Slatina

Včeraj okoli 08.15 ure so policisti bili obveščeni o prometni nesreči s hudimi telesnimi poškodbami, ki se je zgodila na obvoznici v Rogaški Slatini. 21 letni voznik kolesa z motorjem je vozil iz smeri Tekačevega proti Negonju in v križišču pričel zavijati levo. 57 letni voznik osebnega avtomobila, ga je v tistem trenutku pričel prehitevati. Med vozili je prišlo oplaženja, zato je voznik kolesa z motorjem padel po vozišču, voznik osebnega avtomobila pa je z vozilom zapeljal in trčil v obcestni jarek. V trčenju se je voznik osebnega avtomobila huje telesno poškodoval, voznik kolesa z motorjem pa lažje.

Vlom – Velenje

V Velenju je bilo vlomljeno v gostinski lokal. Neznani storilec je pregledal prostore ter odtujil menjalni denar, cigarete ter žgane pijače. Skupno škodo ocenjujejo na okoli 400 Eur.

Tatvina kolesa z motorjem – Celje

V Celju na Levstikovi ulici je bilo ukradeno kolo z motorjem Vespa Piaggio, reg. štev. CE KE-52. Občane naprošamo, da vse koristne informacije o ukadebem kolesu z motorjem sporočijo na Policijsko postajo Celje ali telefonsko številko policije za nujne klice – 113.

Tatvina goriva – Lopata

Na počivališču Lopata so policisti policijske postaje Celje obravnavali tatvino goriva iz parkiranega tovornega vozila. Nepridipravi so iz tovornjaka iztočili okoli 200 litrov nafte, ter oškodovali lastnika za okoli 250 Eur,

Požar – Vuzenica

Na območju PP Radlje ob Dravi je včeraj zaradi napake na električni napeljavi zagorel traktor. Požar je pogasil lastnik sam, na traktorju pa je nastala škoda za okoli 500 eur.

VIR: PU Celje, Božidar Pezdevšek

Dogodki