Policijsko poročilo, 22. 7. 2019

V času od petka do danes so celjski in koroški policisti obravnavali tri prometne nesreče s hudimi telesnimi poškodbami, osem pa z lažjimi ter 27 prometnih nesreč, v katerih je nastala le materialna škoda. V policijske evidence so na novo vpisali 7 tatvin, 3 vlome, 3 poškodovanja tujih stvari, KD nasilja v družini ter 2 drugi kaznivi dejanji. Policisti so 27-krat intervenirali na javnem kraju in 4-krat v zasebnih prostorih.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Mozirje

V petek nekaj čez šesto popoldne je v Mozirju prišlo do prometne nesreče, v kateri se huje telesno poškodoval pešec. 55-letni pešec je nepravilno prečkal cesto izven prehoda za pešce v trenutku, ko je po cesti pravilno pripeljal 39-letni voznik motornega kolesa. Prišlo je do trčenja, v katerem se je pešec huje telesno poškodoval.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Žalec.

V petek popoldne so bili policisti obveščeni o prometni nesreči v kateri se je huje telesno poškodoval kolesar. Do nesreče je prišlo že v četrtek zvečer, ko je 51 letni kolesar v Braslovčah zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča izgubil oblast nad kolesom ter padel. Pri padcu je zadobil hude telesne poškodbe.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Rogaška Slatina

Tudi tretja prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je zgodila v petek zvečer, in sicer v Rogaški Slatini. Do nesreče je prišlo, ko je 51-letni voznik osebnega avtomobila zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča zapeljal s ceste ter se prevrnil na bok. V nesreči se je voznik lažje telesno poškodoval, njegova 50-letna sopotnica pa je zadobila hude telesne poškodbe.

O dveh vlomih na območju Koroške, na Prevaljah in v Dravogradu, smo že poročali TUKAJ,

Tatvina goriva- Tepanje

Na počivališču Tepanje so policisti policijske postaje Slovenske Konjice obravnavali dve tatvini goriva.

Tatvina registrskih tablic – Vojnik

V Vojniku so celjski policisti opravili ogled tatvine dveh registrskih tablic, odtujenih iz parkirnega osebnega avtomobila.

Tatvina kolesa z motorjem – Velenje

V Velenju so nepridipravi odtujili starejše kolo z motorjem Tomos, tip A3, reg. štev. CE VH-67.