Policijsko poročilo, 22. 6. 2020

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih treh dneh prejeli 816 klicev občanov.  117 klicev je bilo interventnih, dva nujna.

Petek, 19. junij 2020

V petek  zjutraj so bili obveščeni o vlomu v gostinski lokal v Žalcu. Storilec je ukradel nekaj žganja in menjalni denar.

Vlom v gostinski lokal so obravnavali tudi v Velenju. V tem primeru je storilec  ukradel dve steklenici žganja, iz dveh denarnic je ukradel še menjalni denar.

V dopoldanskih urah so v Slovenskih Konjicah obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je na Oplotniški cesti poškodovala 36-letna voznica, ki je vozila iz smeri Bezine proti Liptovski ulici. Voznica je med vožnjo nenadno zapeljala v desno na pločnik, nato pa nazaj na vozišče, kjer je trčila v vozilo 82-letnega voznika, ki je pravilno pripeljal nasproti. Voznica se je v trčenju huje poškodovala, voznik lažje.

Na parkirišču pokopališča v Slovenj Gradcu je neznani storilec vlomil v osebno vozilo, v času, ko je bila lastnica na pogrebu. Ukradel je torbico z denarnico, v kateri so bile plačilne kartice, dokumenti in manjša vsota gotovine.

Sobota, 20. junij 2020

Na območju Šoštanja so obravnavali vlom v kletne prostore stanovanjske hiše, od koder je storilec ukradel električno kol in kajt. Novem trgu v Celju je neznanec vlomil v osebno vozilo in ukradel nahrbtnik z gotovino, očali in več drugimi stvarmi.

Na ulici Pod Kostanji v Celju je neznani storilec ukradel nahrbtnik z gotovino, osebnimi dokumenti, telefonom in stanovanjskimi ključi. Občanka je nahrbtnik odložila pod klop in se med telefoniranjem od klopi malce oddaljila, kar je neznani storilec izkoristil ter nahrbtnik ukradel.

V Šentjurju so zasegli osebno vozilo voznici, ki je vozila brez vozniškega dovoljenja. V Celju, Dravogradu v in Slovenskih Konjicah so zaradi vožnje brez vozniških dovoljenj osebna vozila zasegli še trem voznikom.

Nedelja, 21. junij 2020

V dopoldanskih urah nas je občan z območja Vojnika obvestil, da mu je neznani storilec, katerega opis vozila in registrsko številko nam je posredoval, odpeljal vrtno kosilnico. Šentjurski policisti so voznika, ki je imel v vozilu kosilnico ustavili in mu jo zasegli. Sledi kazenska ovadba.

V Vuhredu je neznani storilec s čolna ukradel izven krmni motor znamke Yamaha 25, vreden okoli 1.200 €. V Šoštanju so obravnavali vlom v stanovanje stanovanjskega bloka. Storilec je ukradel prenosni računalnik in nekaj gotovine.

Včeraj okoli 18. ure je v Žalcu padel kolesar, ki je kolesaril krepko pod vplivom alkohola. Alkotest je pokazal, da je imel 0.92 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Kolesar se je pri padcu lažje poškodoval.

VIR: PU Celje

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila