Policijsko poročilo, 22. 4. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24. urah prejeli 284 klicev občanov. 72 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 21 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 9 s področja mejnih zadev in tujcev, 28 s področja prometne varnosti in 14 s področja javnega reda in miru. S področja cestnega prometa poročajo o eni prometni nesreči s hudimi poškodbami in o šestnajstih prometnih nesrečah z materialno škodo. Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali štirikrat. S področja kriminalitete izpostavljajo požar, tatvino in vlom.
policija
Knmedia.net

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami so okoli 16. ure obravnavali na parkirnem prostoru v Slovenskih Konjicah, kjer je 22-letna voznica osebnega vozila zapeljala vzvratno in trčila v 84-letno peško. Voznica je peško odpeljala v zdravstveni dom, kjer so ji nudili prvo pomoč.

Včeraj, nekaj pred 6. uro zjutraj, so bili obveščeni o požaru v Tolstem Vrhu, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice. Ogenj je zajel gospodarsko poslopje. Do požara je najverjetneje prišlo zaradi napake na električni napeljavi. Tuja krivda je izključena.

Lastnik poljskega tovornega vozila jih je včeraj zjutraj obvestil, da je neznani storilec vlomil v kabino njegovega tovornega vozila, parkiranega na avtocestnem počivališču Lopata, in ukradel denarnico z gotovino in dokumenti. Lastnik je denarnico, iz katere je storilec ukradel denar, kasneje našel v bližini.

Na Uršlji gori je neznanec vlomil v prostore, ki so v lasti društva, in ukradel del električnega agregata in akumulator.

Na območju Rogatca so okoli 19. ure izsledili šest državljanov Turčije, ki so ilegalno vstopili v Slovenijo. Ilegalne migrante je v Slovenijo pripeljal 31-letni državljan Srbije, ki so mu odvzeli prostost. Vsi državljani Turčije so zaprosili za mednarodno zaščito.

Vir: PU Celje

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.