Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 22. 3. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so policisti v zadnjih 24. urah prejeli 237 klicev občanov. 79 klicev je bilo interventnih, eden nujen. 14 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 15 s področja mejnih zadev in tujcev, 31 s področja prometne varnosti in 15 s področja javnega reda in miru. S področja cestnega prometa poročajo o eni prometni nesreči s hudimi poškodbami, dveh z lažjimi in petnajstih prometnih nesrečah z materialno škodo. Šestim voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo so zasegli vozila. Zaradi kršitev javnega reda in miru so včeraj ukrepali petkrat. S področja kriminalitete izpostavljajo vlom in dve tatvini.

Prometno nesrečo s hudimi poškodbami so obravnavali na relaciji Migojnice – Griže, kjer je 57-letni kolesar trčil v prometni znak postavljen ob delovišču in padel. Pri padcu se je hudo poškodoval.

Na območju Mozirja so obravnavali vlom v mizarsko delavnico. Storilec je ukradel več različnega orodja.

Iz skladišča podjetja v Bukovski vasi je neznani storilec ukradel dve nakladalni rampi za premik delovnih strojev, iz rezervoarja tam parkiranega tovornega vozila pa nekaj goriva.

Vir: PU Celje

Dogodki