Policijsko poročilo, 21. september 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 239 klicev občanov. 64 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

12 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 28 s področja prometne varnosti in 10 s področja javnega reda in miru.

Nesreča pri delu

V Dobriču, na območju Policijske postaje Žalec, so obravnavali nesrečo pri delu. Pri žaganju vej z motorno žago si je 62-letni občan huje poškodoval roko.

Prometne nesreče

V prometni nesreči na Cesti talcev v Velenju se je včeraj dopoldne lažje poškodovala 56-letna kolesarka. Vanjo je na prehodu za pešce trčil voznik osebnega vozila, ki je kolesarki izsilil prednost.

Na kolesarski stezi v Vonarju sta okoli poldneva trčila kolesarja, ki sta si pripeljala nasproti. V trčenju se je 68-letna kolesarka hudo poškodovala, 61-letni kolesar pa lažje.

V Šentjurju, na cesti Leona Dobrotinška, se je v popoldanskih urah lažje poškodoval 70-letni kolesar, ki je padel zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo.

V Selu, na območju Velenja, se je v večernih urah, v prometni nesreči, lažje poškodovala voznica e-skiroja, ki ji je prednost izsilila voznica osebnega vozila.

Tatvina, vlom

V Kozjem je neznani storilec vlomil v Zbirni center. Ukradel je samokolnico in nekaj orodja.

V Podgorju pri Slovenj Gradcu so obravnavali tatvino nafte. Neznani storilec je dobrih 400 litrov nafte ukradel iz rezervoarjev  štirih delovnih strojev parkiranih na gradbišču.

Vir: PU Celje