Policijsko poročilo, 21.6.2016

Policijsko poročilo PU Celje, 21. junij 2016.

Včerajšnje varnostno dogajanje je zaznamovalo večje število prometnih nesreč in vlomi v poslovne objekte in stanovanjske hiše.

Tekom včerajšnjega dne so policisti opravili oglede krajev 26 prometnih nesreč, v katerih je bil eden izmed udeležencev huje, štirje pa lažje poškodovani.

Zaradi kršitve prometnih predpisov so kršitelju zasegli osebni avtomobil.

Naše današnje poročilo nadaljujejo z obvestili o obravnavanih varnostnih dogodkih na področju zatiranja kriminalitete.

V jutranjih urah včerajšnjega dne so bili obveščeni o vlomu v gostinski lokal na železniški postaji v Celju. Neznani storilec je odtujil večjo količino cigaret, alkoholnih pijač in kave v skupnem znesku okoli 1.000 €.

Na Opekarniški cesti v Celju je neznanec vlomil v prostore kavarne. Odtujil je manjšo vsoto denarja in povzročil škodo pri vlamljanju. Podjetnik je oškodovan za okoli 300 €.

Na območju Žalca so opravili ogled kraja vloma v poslovne prostore bioparka Vrbje. Neznani storilci so odtujili manjšo vsoto denarja in povzročili škodo pri vlamljanju. Podjetje je oškodovano za okoli 200€.

Na Ipavčevi ulici v Celju so obravnavali vlom v enega izmed gostinskih lokalov dvorane Zlatorog. Neznanec je odtujil dve denarnici z menjalnim denarjem in povzročil škodo pri vlamljanju. Lastnik lokala je oškodovan za okoli 200 €.

V zgodnjih večernih urah včerajšnjega dne so bili obveščeni, da so neznani storilci od sobote do včeraj vlomili v stanovanjsko hišo na območju Zreč. Odtujili so večjo količino zlatnine in gotovine. Lastnica je oškodovana za okoli 25.000 €.

V nočnih urah so na Šercerjevi ulici v Celju opravili ogled kraja vloma v stanovanjsko hišo. Med vlamljanjem je storilca zmotila in pregnala lastnica. Neznanec ni uspel ničesar odtujiti je pa povzročil za okoli 300 € škode pri vlamljanju.

Dogodki

Prosta delovna mesta

Zadnja obvestila

Več iz istega kraja

Več iz istega kraja