Policijsko poročilo, 21.4.2020

Policija

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so včeraj prejeli 232 klicev občanov. V 60. primerih je šlo za interventne dogodke.

S področja cestnega prometa poročajo o enajstih prometnih nesrečah. V
Laškem se je lažje poškodoval kolesar, ki je padel, ostale prometne nesreče
so se končale z materialno škodo na vozilih in objektih.

V Cerovcu pod Bočem so zasegli osebno vozilo vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo.

Na Podjavorškovi ulici v Celju so sinoči ustavili voznika, ki mu je preizkus z alkotestom pokazal, da je imel več kot promilo alkohola v krvi.

Kriminaliteta

Na Goriškem vrhu, na območju Policijske postaje Dravograd, so policisti obravnavali tatvino, o kateri smo že poročali tukaj.

V Goričici, na območju Policijske postaje Šentjur, je neznani storilec, včeraj okoli 13. ure, z vrat odtrgal poštni nabiralnik in z njim razbil manjše steklo na vhodnih vratih ter si s ključi, ki so bili na notranji strani vrat le ta odklenil. V hišo ni vstopil, ker je opazil, da so bili lastniki doma. Z razbitjem stekla in poškodovanjem poštnega nabiralnika je lastnikom povzročil za okoli 200 € škode.

Sinoči, okoli 22. ure je občan obvestil policiste, da so mu s stanovanjske hiše,
na Lepi poti v Celju, ukradli brezžično video nadzorno kamero. O storilcu
zbirajo obvestila.

Ostalo

V Šentjanžu pri Dravogradu so obravnavali nesrečo pri delu, o kateri smo že poročali tukaj.

Nekaj čez polnoč so bili obveščeni, da je na Jenkovi cesti v Velenju zagorelo osebno vozilo. Policista sta uspela z gašenjem požar omejiti do prihoda gasilcev, ki so ga v celoti pogasili. Vozilo je zagorelo zaradi napake na električni napeljavi. Tuja krivda je izključena.

VIR: PU Celje

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije