Policijsko poročilo, 21. 10. 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 256 klicev občanov. 70 klicev je bilo interventnih.

23 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, štirje s področja mejnih zadev in tujcev, 27 s področja prometne varnosti in 21 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

V Celju so včeraj obravnavali prometno nesrečo z lažjimi poškodbami. Na parkirišču trgovine je voznica osebnega vozila med vzvratno vožnjo trčila v pešca, ki se je v trčenju lažje poškodoval.

Kriminaliteta

Na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem so obravnavali nasilje v družini. Storilcu smo izrekli ukrep prepovedi približevanja, v nadaljevanju ga bomo kazensko ovadili.

Včeraj smo obravnavali dve nesreči pri delu. Okoli poldneva se je v Gorenju pri Zrečah pri delu s strojem za robljenje desk poškodoval 21-letni delavec.

V Velikih Grahovšah na območju Laškega pa se je pri vzdrževalnih delih na delovnem stroju hudo poškodoval 30-letni moški.

V Gotovljah smo obravnavali tatvino. Medtem, ko sta bila lastnica in lastnik  hiše na vrtu za hišo, je neznani storilec skozi odklenjena garažna vrata vstopil v hišo in iz denarnic ukradel gotovino.

V Celju smo obravnavali tatvino e-skiroja. Storilec ga je ukradel izpred vrtca.

Ilegalne migracije

Danes okoli štirih zjutraj smo v Dobovcu izsledili 25 državljanov Burundija, ki so ilegalno vstopili v Slovenijo.  Postopki  z njimi še potekajo.

Miren in varen konec tedna Vam želijo iz Policijske uprave Celje.

Vir: PU Celje

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije