Policijsko poročilo, 20. september 2022

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah prejeli 326 klicev občanov. 92 klicev je bilo interventnih, eden nujen.

24 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 2 s področja mejnih zadev in tujcev, 42 s področja prometne varnosti in 16 s področja javnega reda in miru.

Nesreča pri delu

Včeraj zjutraj so bili obveščeni o tragični nesreči pri delu. Pri delu s traktorjem v vinogradu v Vojskem, na območju Policijske postaje Šmarje pri Jelšah, se je smrtno poškodoval 32-letni traktorist, ki je s traktorjem, na katerem je imel pripeto prikolico, zdrsnil po hribu. Pri prevračanju traktorja je voznik padel iz kabine in se tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče.

Tatvine, vlomi

Na Javorniku je neznani storilec iz gradbišča ukradel 50 kovinskih gradbenih podpornikov, 50 opažnih plošč in daljšo verigo. Škodo ocenjujejo na okoli 3.000 €.

V Velenju so obravnavali tatvino kolesa, znamke Nakamura, sive barve.

Na Polzeli je neznani storilec vlomil v kovinski zabojnik ob trgovini in ukradel osem jeklenk plina.

V Slovenskih Konjicah je neznani storilec vlomil v klet stanovanjskega bloka. Ukradel je več kosov posode in tri pare ženskih škornjev.

V popoldanskih urah so bili obveščeni, da se je v Dolgi Gori huje poškodovala 73-letna občanka, ki ji je zdrsnilo na strmem pobočju in je padla.

Prepoved vožnje

Na območju Bistrice ob Sotli so včeraj ustavili voznika osebnega vozila, hrvaškega državljana, ki mu je preizkus z alkotestom pokazal, da je imel 0,72  miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Voznika so privedli k sodnici za prekrške, ki mu je izrekla 1.200 € globe in stransko sankcijo prepoved vožnje na območju Republike Slovenije za obdobje enega leta.

Miren in varen torek želijo iz Policijske uprave Celje

Dogodki