Policijsko poročilo, 20.9.2019

Policija

Včeraj so policisti na območju policijske uprave Celje obravnavali 77 interventnih dogodkov. 30 s področja prometne varnosti, 18 s področja javnega reda in miru, 14 s področja kriminalitete ter 15 z ostalih področij njihovega dela.

S področja kriminalitete so izpostavili štiri tatvine, vlom in nesrečo pri delu.

Vlom – Velenje

V Velenju je neznani storilec vlomil v prostore balinišča. Ukradel ni ničesar, lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem okna in vrat.

Tatvina kolesa – Velenje

V Velenju so včeraj obravnavali tatvino kolesa znamke Gant. Storilec ga je ukradel iz kleti stanovanjskega bloka na Jenkovi ulici.

Tatvini goriva – Tepanje in Lopata

Na avtocestnem počivališču Tepanje so obravnavali tatvino dobrih 750 litrov goriva. Storilec ga je ukradel iz rezervoarja poljskega tovornega vozila.

Tatvino goriva so včeraj obravnavali tudi na avtocestnem počivališču Tepanje. V tem primeru je storilec dobrih 250 litrov goriva ukradel iz rezervoarja srbskega tovornega vozila.

Tatvina – Celje

Na Cesti na Dobrovo v Celju je neznani storilec z dvorišča stanovanjske hiše ukradel kolut z elektro kablom za visoko napetost in lastniku povzročil za okoli 400 € škode.

Nesreča pri delu – Šentjur

V popoldanskih urah so bili obveščeni o nesreči pri delu v Šentjurju. 31-letni državljan Kosova, ki jedelal z mešalnim strojem je med delom segel v boben stroja in si hudo poškodoval roko.

Poročajo tudi o dogajanju s področja cestnega prometa

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je pripetila v Slovenj Gradcu. O nesreči smo poročali, kaj se je dogajalo si lahko pogledate TUKAJ.

Poziv javnosti

Včeraj, okoli 17.45 ure se je izven naselja Ivenca zgodila prometna nesreča v kateri sta bila udeležena kolesar in neznani voznik osebnega avtomobila črne barve. Kolesarju, ki je vozil iz smeri Frankolovega proti Ivenci, sta nasproti iz smeri Ivence pripeljali dve črni vozili, ki sta prehitevali kolono vozil. Kolesar se je poskušal izogniti trčenju in je zapeljal v desno z vozišča ter pri tem padel po travniku. Po trčenju je kolesar odšel domov, naknadno pa je poiskal zdravniško pomoč v Splošni bolnišnici Celje, kjer so ugotovili, da se je pri padcu lažje poškodoval. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pozivajo očividce, da pokličejo na
telefonsko številko 113.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.