Policijsko poročilo, 20.10.2015

Policijsko poročilo PU Celje, 20.10.2015.

4fbac1ae9814b22f440e824a6b165325

S pregledom včerajšnjega dogajanja policisti začenjajo v Velenju, kjer se je okoli 18.45 ure, v križišču Tomšičeve ceste, v prometni nesreči huje poškodovala 65-letna peška. 29-letni voznik, ki je vozil iz smeri Koroške ceste proti Jenkovi cesti, je na prehodu za pešce trčil v 65-letno peško, ki je prečkala vozišče. Peška se je v trčenju hudo poškodovala.

Na Celjski cesti v Slovenskih Konjicah je neznani storilec poskušal vlomiti v gostinki lokal. V lokal mu ni uspelo vstopiti, je pa s poškodovanjem vrat lastnikom povzročil za dobrih 500 € škode.

Policisti PP Laško so včeraj odvzeli prostost trem Romunom, starim 17, 19 in 21 let. Občanka, stanujoča v Cesti na Debro, jih je zalotila, ko so skušali vlomiti v njeno hišo in je o tem obvestila policijo. Policisti so osumljene v nadaljevanju prijeli in jim odvzeli prostost. Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da so trije Romuni včeraj storili še več kaznivih dejanj. V centru Laškega je eden od njih občanki iz torbice ukradel denarnico z gotovino, v gostinskem lokalu so zaposlenemu izpod točilnega pulta ukradli denarnico, osumljeni so še vloma v stanovanjsko hišo v Cesti na Debro v Laškem.  

V Gotovljah je včeraj neznani storilec, skozi pritlično okno, vlomil v stanovanjsko hišo. Podatkov o tem, kaj je odnesel še nimajo, ker se lastnica danes vrača s tujine.

Včeraj so obravnavali dva vloma v osebni vozili. V Celju na Trubarjevi ulici je neznanec iz vozila ukradel torbico z dokumenti in gotovino, v Velenju pa denarnico z gotovino.

Preberi še:  Stanje prometne varnosti 2021 (od 1. do 7. marca 2021)

Dogodki

Prosta delovna mesta

Kaj bomo danes jedli?

Zadnja obvestila

Več iz istega kraja

Več iz istega kraja

prijavi se

prijavi se v svoj račun