Policijsko poročilo, 20.10.2015

Policijsko poročilo PU Celje, 20.10.2015.

4fbac1ae9814b22f440e824a6b165325

S pregledom včerajšnjega dogajanja policisti začenjajo v Velenju, kjer se je okoli 18.45 ure, v križišču Tomšičeve ceste, v prometni nesreči huje poškodovala 65-letna peška. 29-letni voznik, ki je vozil iz smeri Koroške ceste proti Jenkovi cesti, je na prehodu za pešce trčil v 65-letno peško, ki je prečkala vozišče. Peška se je v trčenju hudo poškodovala.

Na Celjski cesti v Slovenskih Konjicah je neznani storilec poskušal vlomiti v gostinki lokal. V lokal mu ni uspelo vstopiti, je pa s poškodovanjem vrat lastnikom povzročil za dobrih 500 € škode.

Policisti PP Laško so včeraj odvzeli prostost trem Romunom, starim 17, 19 in 21 let. Občanka, stanujoča v Cesti na Debro, jih je zalotila, ko so skušali vlomiti v njeno hišo in je o tem obvestila policijo. Policisti so osumljene v nadaljevanju prijeli in jim odvzeli prostost. Z zbiranjem obvestil so ugotovili, da so trije Romuni včeraj storili še več kaznivih dejanj. V centru Laškega je eden od njih občanki iz torbice ukradel denarnico z gotovino, v gostinskem lokalu so zaposlenemu izpod točilnega pulta ukradli denarnico, osumljeni so še vloma v stanovanjsko hišo v Cesti na Debro v Laškem.  

V Gotovljah je včeraj neznani storilec, skozi pritlično okno, vlomil v stanovanjsko hišo. Podatkov o tem, kaj je odnesel še nimajo, ker se lastnica danes vrača s tujine.

Včeraj so obravnavali dva vloma v osebni vozili. V Celju na Trubarjevi ulici je neznanec iz vozila ukradel torbico z dokumenti in gotovino, v Velenju pa denarnico z gotovino.

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.