Policijsko poročilo, 2. 9. 2021

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24 urah prejeli 287 klicev občanov. 72 klicev je bilo interventnih. 9 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 31 s področja prometne varnosti in 20 s področja javnega reda in miru, ostali klici pa so bili iz ostalih področij dela policije.

Cestni promet

S področja cestnega prometa so na policiji obravnavali prometno nesrečo s hudimi telesnimi poškodbami, dve z lažjimi telesnimi poškodbami in 10 z materialno škodo.

Ob 19.20 uri so bili v centrali obveščeni o prometni nesreči v Dravogradu, kjer se je huje telesno poškodoval 39. letni kolesar, ki je zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča trčil v robnik in padel. Preizkus z alkotestom mu je pokazal, da je imel 0,69 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku kolesa so policisti izdali plačilni nalog.

Preberi več na: https://www.koroskenovice.si/crna-kronika/v-dravograd-se-je-huje-poskodoval-vinjen-kolesar-na-ravnah-neznani-storilec-ukradel-orodje/

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti včeraj ukrepali petkrat na javnem kraju.

V Podgori na območju Raven na Koroškem je neznani storilec iz delovnega stroja odtujil orodje.

V Celju je neznani storilec v Zdravstvenem domu iz garderobe odtujil denarnico z dokumenti.

V Velenju je neznani storilec skozi garažno okno vlomil v stanovanjsko hišo iz katere je odtujil zlatnino.

Na Trubarjevi ulici v Celju je neznani storilec poškodoval garažna vrata.

Policisti so v Radljah o Dravi obravnavali požar na kmetijskem traktorju, kjer je prišlo do požara zaradi tehnične napake. Tuja krivda je izključena, pri požaru ni bil nihče telesno poškodovan.

Preberi več na: https://www.koroskenovice.si/crna-kronika/policija-sporocila-vzrok-pozara-na-kmetijskem-traktorju/

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije