Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 2.7.2019

Na območju Policijske uprave Celje so policisti včeraj obravnavali 85 interventnih dogodkov.

S področja kriminalitete poročajo o vlomu in dveh tatvinah.

Vlom v drvarnico – Teharje

Na Teharjah so obravnavali vlom v drvarnico. Pogrešajo vrtno rotacijsko kosilnico in kosilnico na nitko.

Tatvina kolesa – Celje

Na ulici Pod Kostanji v Celju so obravnavali tatvino kolesa znamke Ghost. Kolo je bilo parkirano na hodniku stanovanjskega bloka.

Tatvina motornega kolesa – Celje

Na Opekarniški ulici v Celju so obravnavali tatvino motornega kolesa znamke Honda Transalp letnik 1994, nemških registrskih številk.

Prometne nesreče s hudimi poškodbami – Šmarje pri Jelšah, Šentilj pod Turjakom in Bukovska vas

V Šmarju pri Jelšah so včeraj, nekaj pred 15. uro, obravnavali prometno nesrečo, v kateri se je huje poškodovala 57-letna voznica osebnega vozila, ki je z neznanega razloga zapeljala na levo smerno vozišče in trčila v 55-letnega voznika tovornega vozila, ki je pravilno pripeljal nasproti.

V Šentilju pod Turjakom so obravnavali prometno nesrečo 19-letnega voznika kolesa z motorjem, ki je v ovinku zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo padel.

V Bukovski vasi so nekaj po 19. uri obravnavali prometno nesrečo 43-letnega voznika motornega kolesa, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo pri prehitevanju osebnega vozila izgubil oblast nad motornim kolesom in padel.

Zasegi vozil – Zidani Most, Štore, Rogatec in Velenje

V Zidanem Mostu so včeraj zasegli tovorno vozilo vozniku, ki mu je potekla veljavnost vozniškega dovoljenja za C kategorijo. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel 0,34 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

V Štorah so včeraj zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, neregistrirano osebno vozilo. Za nameček je bil voznik še pod vplivom alkohola. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel 0,34 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

V Rogatcu pa so v večernih urah zasegli kombinirano vozilo voznici, ki ji je poteklo vozniško dovoljenje.

Okoli treh zjutraj so v Velenju zasegli osebno vozilo vozniku, ki ni upošteval prepovedi vožnje, ki so mu jo že pred tem izrekli zaradi vožnje pod vplivom alkohola in mu odvzeli vozniško dovoljenje. Voznik je imel 0,84 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

Poziv očividcem prometne nesreče

Včeraj, okoli 9.45 ure, se je v Celju zgodila prometna nesreča. Trčili sta kolesarki. 75-letna kolesarka je vozila po Kersnikovi ulici, kjer jo je v bližini krožišča pri celjski bolnišnici dohitela neznana kolesarka in trčila vanjo. Obe sta padli. Neznana kolesarka, stara med 75 in 80 let, je po trčenju odpeljala dalje. 75-letna kolesarka se je pri padcu lažje poškodovala. Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosimo drugo udeleženo kolesarko, da se oglasi na najbližjo policijsko postajo ali pokliče na telefonsko številko 113. Za podatke o nesreči prosimo tudi morebitne očividce.

VIR: Milena Trbulin, PU Celje

Dogodki

Več iz istega kraja