Policijsko poročilo, 2.1.2020

Na območju Policijske uprave Celje so 31. decembra 2019 obravnavali 71 interventnih dogodkov, 1. januarja 2020 pa 39.

Od obravnavanega dogajanja  izpostavljajo dve lažji poškodbi s pirotehničnimi izdelki, dva vloma v stanovanjski hiši, vlom v športno dvorano, poskus vloma v osebno vozilo, tri tatvine in ilegalni prehod državne meje.

Torek, 31. december 2019

Vloma v stanovanjski hiši – Frankolovo in Žalec

V torek so na območju Frankolovega obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi okno, je ukradel več zlatnine in gotovino.

Vlom v stanovanjsko hišo so v torek obravnavali tudi v Žalcu. Tudi v tem primeru je storilec v hišo vlomil skozi okno. Ukradel je zlate uhane in manjšo vsoto gotovine.

Tatvina goriva – Velenje

V Velenju na Koroški cesti, je neznani storilec iz rezervoarjev dveh avtobusov ukradel gorivo.

Poskus vloma v osebno vozilo – Celje

V Celju na Aškerčevi ulici so obravnavali poskus vloma v osebno vozilo. Storilec je na vozilu poškodoval dvoje vrat.

Ilegalni prehod državne meje – Trlično

V torek nekaj čez 20. uro so v Trličnem obravnavali dve državljanki Tunizije, ki sta ilegalno vstopili v Slovenijo. Obe sta zaprosili za azil.

Vlom v športno dvorano – Velenje

V Velenju je neznani storilec vlomil v športno dvorano. Ukradel ni ničesar.

Poškodba s pirotehniko – Celje

Na silvestrovo so obravnavali lažjo poškodbo s pirotehniko. Mladoletno občanko je na Krekovem trgu v Celju lažje poškodovala raketa, ki jo je zadela v roko.

Sreda, 1. januar 2020

Poškodba s pirotehniko – Velenje

Poškodbo s pirotehničnim sredstvom so prvi dan novega leta  obravnavali v Velenju, kjer  je mladoletniku  petarda  eksplodirala  med  prižiganjem. Mladoletnik ima lažje poškodovano roko.

Tatvina – Celje

V dopoldanskih urah so v Marketu na Pohorski ulici v Celju obravnavali tatvino. Dva moška sta si v trgovini v vrečko nabrala več artiklov in jih odnesla iz trgovine. Pred trgovino jima je občan, ki je dejanje opazoval, dejal  naj  vrneta  ukradeno. Storilca sta ga pri tem napadla in ga lažje poškodovala. Udarila sta tudi lastnico trgovine, ki je od njiju prav tako zahtevala, da vrneta ukradene stvari.

Tatvina smuči in deske – Kope

Na Kopah so obravnavali tatvino o čemer smo poročali TUKAJ.

VIR: PU Celje

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja