Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 19. marec 2019

Včeraj so policisti na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje prejeli 71 obvestil o interventnih dogodkih. V 33. primerih je šlo za dogajanje s področja prometne varnosti, v 17. primerih za dogajanje s področja kriminalitete, v desetih primerih za dogodke s področja javnega reda in miru, ostali klici so se nanašali na drugo dogajanje.

V nadaljevanju o podrobnostih.

Vlom v zabojnik – Šentjur

V Šentjurju, na Ulici kozjanskega odreda, so obravnavali vlom v zabojnik, ki služi kot pisarna. Storilec je ukradel prenosni računalnik, mobilni telefon, fotoaparat, baterijski vrtalnik in nekaj drugih stvari.

Tatvina – Rogaška Slatina

V Rogaški Slatini je neznani storilec s terase gostinskega lokala ukradel mizo in štiri stole iz ratana.

Tatvina goriva – Mislinja

Na območju Mislinje je neznani storilec iz rezervoarjev dveh tovornih vozil ukradel gorivo.

Vlom v gostinski lokal – Velenje

Danes ponoči so v Velenju obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec je ukradel menjalni denar in cigarete.

Zaseg vozila – Muta

Na Muti so včeraj zasegli osebno vozilo avstrijski državljanki, ki je zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo trčila v osebno vozilo, ki je vozilo pred njo. Pri obravnavi prometne nesreče so ugotovili, da so povzročiteljici avstrijski varnostni organi že pred časom odvzeli vozniško dovoljenje. Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja so ji včeraj zasegli vozilo. Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja sledi obdolžilni predlog, zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo so ji izdali plačilni nalog.

Poškodovanje zapornic na železniškem prehodu – Šentvid pri Grobelnem

V Šentvidu pri Grobelnem so včeraj dvakrat obravnavali poškodovanje zapornice na železniškem prehodu. V dopoldanskih urah je voznik osebnega vozila zapeljal čez železniško progo v času, ko so bile zapornice spuščene in je eno poškodoval ter s tem povzročil precej težav v cestnem prometu. Voznika so izsledili in oglobili.

Podatke o vozniku, ki je zapornico poškodoval v popoldanskem času, še zbirajo.

Dogodki

Več iz istega kraja