Policijsko poročilo 19. julij 2017

policija

Od včerajšnjega dogajanja najprej izpostavljamo prometno nesrečo, v kateri se je v dopoldanskih urah huje poškodoval motorist.

Prometna nesreča se je zgodila v Starem trgu pri Slovenj Gradcu okoli pol enajstih dopoldne. V prometni nesreči sta bila udeležena voznik osebnega vozila in motorist. 46-letni motorist, ki je vozil proti Staremu trgu, je v bližini gasilskega doma iz neznanega vzroka zapeljal v nasproti vozeče
osebno vozilo, ki  ga kje vozil 43-letni voznik. Motorist se je v trčenju huje poškodoval.


Danes zjutraj so bili policisti obveščeni o dveh nočnih vlomih in tatvini dveh vozil. Vse se je dogajalo na območju Policijske postaje Velenje.

V Topolšici je neznani storilec, skozi okno, vlomil v garažo in ukradel motorno kolo Cross Nitro storm 125 rdeče barve. Vozilo ni registrirano.

Z dvorišča stanovanjske hiše na Šenbrinški cesti v Velenju je neznani storilec danes ponoči ukradel osebno vozilo Audi A4, letnik 2013, registrskih številk CE LP-712.

Na Konovski cesti v Velenju pa je neznanec danes ponoči skozi okno vlomi v stanovanjsko hišo in preiskal prostore. Iz denarnice, ki jo je našel, je
ukradel nekaj gotovine, ukradel pa je tudi mobilni telefon.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.