Search
Close this search box.

Policijsko poročilo, 19.9.2019

Včeraj so policisti na območju Policijske uprave Celje obravnavali 65 interventnih dogodkov.  26 s področja prometne varnosti, 17 s področja kriminalitete,11 s področja javnega reda in miru, v ostalih primerih je šlo za druge dogodke.

Vlom v kleti stanovanjskih blokov – Velenje

V Velenju, na Cesti talcev, so obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka, od koder je storilec ukradel moško gorsko kolo znamke Kratos, modro oranžne barve.

Vlom v klet stanovanjskega bloka so včeraj obravnavali tudi na Tomšičevi ulici v Velenju. V tem primeru je storilec ukradel nekaj ročnega orodja in ventilator.

Nesreča pri delu – Velenje

V Črnovi pri Velenju so včeraj obravnavali nesrečo pri delu. Pri obrezovanju vej višjega drevesa na domačem dvorišču, je 85-letni občan padel z lestve, z višine približno štirih metrov. Hudo poškodovanega so odpeljali v Celjsko bolnišnico, od koder so danes zjutraj obvestili, da je poškodbam podlegel.

Tatvina štirikolesnika – Spodnje Grušovlje

V Spodnjih Grušovljah so obravnavali tatvino neregistriranega štirikolesnika. Storilci so ga ukradli izpod nadstreška ob kmetiji.

Tatvina goriva – Spodnje Grušovlje

V Spodnjih Grušovljah so včeraj obravnavali tatvino goriva. Neznani storilec je iz rezervoarja tovornega vozila ukradel okoli 400 litrov nafte.

Vlom v kiosk – Velenje

Danes okoli štirih zjutraj so bili obveščeni o vlomu v kiosk kavarne na Šaleški  cesti  v Velenju. Storilec ni ničesar ukradel, lastnikom je škodo povzročil s poškodovanjem rolet.

Zasega osebnih vozil – Mozirje in Dobovec

V Mozirju so zasegli osebno vozilo vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja,  v Dobovcu pa voznici, ki ji je potekla veljavnost vozniškega dovoljenja.

Ilegalni prehodi državne meje  – Rogaška Slatina

Na območju Policijske uprave Celje so od srede, 18. 9. 2019 od 6. ure, do danes,  19.  9. 2019 do 6. ure, obravnavali 4 tujce, ki so ilegalno prestopili državno mejo med Republiko Slovenijo in Republiko Hrvaško. Nekaj pred tretjo uro zjutraj so na območju Rogaške Slatine, v bližini prehodnega mesta Vidine, prijeli 4 državljane Maroka. Trije sobili mladoletni. Dva so vrnil hrvaškim varnostnim organom, dva bosta nastanjena v Centru za tujce v Postojni.

VIR: PU Celje

Več iz istega kraja