Policijsko poročilo, 19.2.2020

Policija

V zadnjih 24 urah so na območju Policijske uprave Celje obravnavali 65 interventnih dogodkov.

Kriminaliteta

Vlom v stanovanje – Celje

Včeraj so bili obveščeni o vlomu v stanovanje stanovanjskega bloka na Malgajevi ulici v Celju. Storilec je v stanovanje vlomil v zadnjih nekaj dneh. Ukradel je zlatnino.

Vlom v stanovanjsko hišo – Vojnik

V Vojniku je neznani storilec vlomil v nenaseljeno stanovanjsko hišo. Ukradel je panel dvižnih vrat, okno in kljuko vhodnih vrat.

Tatvina – Celje

Na Cesti v Trnovlje v Celju so včeraj obravnavali tatvino. Dve ženski, sta zamotili občana, ki se je pripeljal na parkirišče trgovine in sta mu iz torbice ukradli denarnico z gotovino, bančnimi karticami in dokumenti.

Tatvina koles – Velenje

Iz kolesarnice stanovanjskega bloka na Cesti talcev v Velenju je včeraj neznani storilec ukradel dve vrednejši kolesi.

Prometna varnost

Prometna nesreča in zaseg vozila – Celje

V Celju, na Mariborski ulici so včeraj nekaj pred 15. uro, obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo. Pri menjavi prometnih pasov je voznik osebnega vozila trčil v drugo osebno vozilo in odpeljal s kraja nesreče. Pobeglega  81-letnega voznika, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja so izsledili. Vozilo so mu zasegli. Sledi obdolžilni predlog.

Zaseg vozila – Šentjur

V Šentjurju so včeraj zasegli osebno vozilo 20-letnemu vozniku, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, na vozilu je imel nameščene registrske tablice, ki pripadajo drugemu vozilu.

VIR: PU Celje

Dogodki

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja