Policijsko poročilo, 19. 1. 2023

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24 urah prejeli 256 klicev občanov. 61 klicev je bilo interventnih, trije nujni.

19 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, trije s področja mejnih zadev in tujcev, 24 s področja prometne varnosti in 23 s področja javnega reda in miru.

Prometna varnost

Včeraj so obravnavali eno prometno nesrečo z lažjimi poškodbami in deset prometnih nesreč z materialno škodo.

Vozniku, ki je na območju Laškega vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, so zasegli vozilo.

Prometno nesrečo z lažjimi poškodbami so obravnavali okoli pol sedmih zjutraj v Parižljah. Povzročila jo je voznica osebnega vozila, ki je izsilila prednost vozniku avtobusa, na katerem ni bilo potnikov. V trčenju se je povzročiteljica lažje poškodovala.

Javni red in mir

Zaradi kršitev javnega reda in miru so ukrepali šestkrat.

Kriminaliteta

Na Pucovi ulici v Celju je včeraj popoldne zagorel zabojnik za papir. Škoda je ocenjena na okoli 500 €. V omenjenem primeru zbirajo obvestila v smeri suma storitve kaznivega dejanje povzročitev splošne nevarnosti.

Na parkirišču v Zagradu so obravnavali vloma v dve osebni vozili. Iz vozil je storilec ukradel torbi z dokumenti in več drugimi stvarmi. Voznike ob tej priložnosti opozarjajo, naj na vidnih mestih v vozilih ne puščajo torb, denarnic in drugih stvari, ki privabljajo storilce kaznivih dejanj.

Ob današnji novi pošiljki snega pa voznike opozarjajo, naj se na pot odpravijo prej kot sicer, vozila naj pred vožnjo dobro očistijo, v prometu pa naj bodo strpni in še posebej previdni.

Vir: PU Celje

Naroči se
Obvestilo o
guest

0 Komentarji
Inline Feedbacks
View all comments

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije