Policijsko poročilo, 19.1.2015

Poleg podatkov o prometni nesreči s pobegom, v tokratnem policijskem poročilu iz PU Celje poročajo še o dveh vlomih, dveh ropih in drzni tatvini.

V petek so policisti obravanavali vlom v garažo na Vrunčevi ulici v Celju. Storilec je ukradel dve kolesi, vredni okoli 1.000 €.

 

V Drenskem Rebru je neznani storilec vlomil v vikend. Ukradel je televizor, več suhomesnatih izdelkov in več alkoholnih pijač.

 

V petek, okoli 17. ure, so v Radečah obravnavali prometno nesrečo s pobegom. V bližini mostu čez Savo je neznani voznik, neznanega vozila, srebrne barve, zbil peško in s kraja prometne nesreče odpeljal ne da bi peški nudil pomoč in svoje podatke. Po podatkih peške je vozil moški. Vse, ki o nesreči karkoli vedo, pozivamo, da pokličejo na telefonsko številko 113.

 

V soboto so obravanavli drzno tatvino. Okoli 14.15 ure je 31-letna storilka na ulici Ob rimski nekropoli v Šempetru v Savinjski dolini vstopila v odklenjeno stanovanjsko hišo in kljub temu, da sta bila oškodovanca v kuhinji v pritličju, odšla po stopnicah v zgornje nadstropje. V spalnici je našla in ukradla tri zlate prstane. Ko se je vračala jo je zalotil oškodovanec in jo zadržal do prihoda policistov. Policisti so ji v nadaljevanju odvzeli prostost in ji odredili pridržanje. Gre za staro znanko policije. Zaradi drzne tatvine jo bodo policisti kazensko ovadili.

 

Pregled dogajanja zaključujejo s podatki o ropu dveh bencinkih servisov.

 

V soboto so ga obravnavali v Velenju, sinoči pa v Celju. V soboto so bili o ropu obveščeni on 18.20 uri. Neznana storilca sta vstopila v bencinki servis na Partizanski cesti v Velenju. Eden od njiju je stekel za prodajni pult, napadel zaposlenega in zahteval denar. Ko sta denar dobila sta pobegnila. Roparja sta bila visoka približno 180 in 190 cm, oblečena v temnejša oblačila, na glavi sta imela kapi z izrezom za oči. V ropu ni bil nihče poškodovan.

 

Sinoči, ob približno 20.20 uri, so bili obveščeni o ropu na bencinskem na obvoznici na Ljubljanski cesti v Celju. Neznani storilec visok med 180 in 190 cm, oblečen v temnejša oblačila, z nožem v roki, je vstopil v prostore bencinskega servisa ter od zaposlenih zahteval denar in cigarete. Ko je dobil, kar je zahteval, se je s kraja dejanja odpeljal s kolesom.

 

Policijsko poročilo je pripravila predstavnica za stike z javnosti PU Celje, Milena Trbulin.

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja