Policijsko poročilo 18. oktober 2017

policija

Na Celjskem in Koroškem so včeraj obravnavali trinajst prometnih nesreč. V eni  se  je  ena oseba lažje poškodovala, ostale so se končale z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru so policisti ukrepali osemkrat, od tega šestkrat v javnih prostorih.

V  Vodružu na območju Policijske postaje Šentjur so obravnavali tatvino motokultivatorja  znamke  Muta.  Storilec ga je ukradel iz odprtega dela gospodarskega poslopja.

Na cesti Borisa Kraigherja v Velenju smo obravnavali tatvino kolesa znamke Elan zeleno-črno-bele  barve.  Kolo  je bilo v kolesarnici stanovanjskega bloka.

Od  preostalega dogajanja najprej o nesreči pri delu, ki se je včeraj okoli poldneva  zgodila  pod Lukovim domom na Kopah, kjer sta se pri  posodobitvi električnih lesenih drogov  poškodovala dva delavca. Delavca,  ki  sta pri delu uporabljala vso potrebno zaščitno opremo, sta na drog nameravala  priključiti  električne  vodnike.  Drog  se najverjetneje prevrnil,  ker  ga  niso  podpirali z uporniki. Delavca sta skupaj z drogom padla po pobočju. 24-letni  zaposleni   se je pri padcu hudo poškodoval, 31-letni pa lažje. Preiskava poteka v smeri suma storitve kaznivega dejanja ogrožanje varnosti pri delu.

V  Vodružu,  na območju Policijske postaje Šentjur, smo obravnavali tatvino motokultivatorja  znamke  Muta.  Storilec  ga  je  ukradel iz odprtega dela gospodarskega poslopja.

Na  cesti Borisa Kraigherja v Velenju smo obravnavali tatvino kolesa znamke Elan,  zeleno-črno-bele  barve.  Kolo  je bilo v kolesarnici stanovanjskega bloka.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.