Policijsko poročilo 18. april 2017

V Dobrovi, na območju Celja, so policisti v petek obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil v dopoldanskih urah skozi kletno okno. Ukradel je nekaj gotovine in zlatnine.

V Latkovi vasi je neznani storilec vlomil v zabojnik športnega društva in ukradel kosilnico.

V Štorah, na ulici Kozjanskega odreda, so obravnavali vlom v stanovanje stanovanjskega bloka. Storilec je prostore preiskal, ukradel ni ničesar.

Od sobotnega dogajanja najprej o vlomu v novogradnjo v Šentjurju. Neznani storilec je na ulici Na Tičnico vlomil v novogradnjo. Ukradel je toplotno črpalko in več različnega orodja.

V Taboru so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Pogrešajo krožno žago, prenosni računalnik in denarnico z gotovino.

V nedeljo so bili policisti obveščeni o tatvini mopeda APN 6S, rdeče barve, starejšega letnika. Storilec ga je ukradel iz odklenjene garaže v Podgori na območju Raven na Koroškem. 

Včeraj so v Celju na Bregu obravnavali tatvino dveh gorskih koles. Kolesi  sta bili zaklenjeni pred stanovanjsko hišo. Žensko kolo so kmalu po tatvini našli skrito v bližini, moškega pa je storilec uspel odpeljati.

Policijsko  poročilo  zaključujemo  s  podatki o prometni nesreči, ki se je včeraj nekaj pred 17. uro zgodila med Gaberkami in Šoštanjem. Mladoletni kolesar  je padel, ko je hotel s kolesom zapeljati na pločnik. Pri padcu se je hudo poškodoval.

Več iz istega kraja