Policijsko poročilo 18. april 2017

27983f01145c10c8fd7eed6ec30df07d

V Dobrovi, na območju Celja, so policisti v petek obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil v dopoldanskih urah skozi kletno okno. Ukradel je nekaj gotovine in zlatnine.

V Latkovi vasi je neznani storilec vlomil v zabojnik športnega društva in ukradel kosilnico.

V Štorah, na ulici Kozjanskega odreda, so obravnavali vlom v stanovanje stanovanjskega bloka. Storilec je prostore preiskal, ukradel ni ničesar.

Od sobotnega dogajanja najprej o vlomu v novogradnjo v Šentjurju. Neznani storilec je na ulici Na Tičnico vlomil v novogradnjo. Ukradel je toplotno črpalko in več različnega orodja.

V Taboru so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Pogrešajo krožno žago, prenosni računalnik in denarnico z gotovino.

V nedeljo so bili policisti obveščeni o tatvini mopeda APN 6S, rdeče barve, starejšega letnika. Storilec ga je ukradel iz odklenjene garaže v Podgori na območju Raven na Koroškem. 

Včeraj so v Celju na Bregu obravnavali tatvino dveh gorskih koles. Kolesi  sta bili zaklenjeni pred stanovanjsko hišo. Žensko kolo so kmalu po tatvini našli skrito v bližini, moškega pa je storilec uspel odpeljati.

Policijsko  poročilo  zaključujemo  s  podatki o prometni nesreči, ki se je včeraj nekaj pred 17. uro zgodila med Gaberkami in Šoštanjem. Mladoletni kolesar  je padel, ko je hotel s kolesom zapeljati na pločnik. Pri padcu se je hudo poškodoval.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Več iz istega kraja

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.