Policijsko poročilo, 18. 9. 2019

Policija

S PU Celje so sporočili, da je bil včeraj relativno miren dan. V zadnjih 24 urah so celjski in koroški policisti obravnavali 12 prometnih nesreč. 6 prometnih nesreč se je končalo z lažjimi telesnimi poškodbami, 6 pa z materialno škodo.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino, vlom v poslovni prostor, 3 kazniva dejanja poškodovanje tuje stvari in dve kaznivi dejanji ponarejanje denarja. Javni red in mir je bil kršen 2-krat na javnem kraju ter 4-krat v zasebnih prostorih.

Na območju Žalca so policisti obravnavali prometno nesrečo med voznikom osebnega vozila in voznikom motornega kolesa. Vzrok za prometno nesrečo je bila prekratka varnostna razdalja voznika osebnega vozila, pri katerem je alkotest pokazal 0.86 mg/l izdihanega zraka. Voznik motornega kolesa pa se je lažje telesno poškodoval. Zoper povzročitelja bodo policisti podali kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja Nevarne vožnje.

Nesreče pri delu – Radlje ob Dravi in Dravograd

Na območju Raven na Koroškem in Dravograda so obravnavali tri nesreče pri delu, ki so se končale z lahkimi telesnimi poškodbami.

Požar – Mozirje

Mozirski policisti so obravnavali požar na stroju za sekance, ki je zgorel v celoti, nastala je materialna škoda za okoli 30.000 €.

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.