Policijsko poročilo, 18. 7. 2019

Policija

Iz Policijske uprave Celje so sporočili, da so na celjskem in koroškem obravnavali 13 prometnih nesreč. Dve prometni nesreči sta se končali z lažjimi telesnimi poškodbami, ena s hudimi telesnimi poškodbami, 10 nesreč pa z zvito pločevino in škodo na objektih. Na področju kriminalitete so obravnavali 6 tatvin ter vlom. Javni red in mir pa je bil kršen dvakrat na javnem kraju ter dvakrat v zasebnih prostorih.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Celje

Na avtocesti v smeri Celja proti Dramljam je prišlo do prometne nesreče s hudimi telesnimi poškodbami. 46 letni voznik tovornega vozila iz Moldavije je zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji trčil v zadnji del tovornega vozila, ki je vozil pred njim in je začel zmanjševati hitrost zaradi ustavljanja kolone. Pri trčenju se je huje telesno poškodovala 43 letna sopotnica v vozilu povzročitelja.

Tatvina – Ravne na Koroškem

Na Ravnah na Koroškem so neznanci iz stanovanjskega bloka odtujili pralni stroj.

Požar – Velenje

V Velenju so policisti opravili ogled požara, do katerega je prišlo zaradi kratkega stika na električni napravi v kuhinji, požar pa se je razširil na kuhinjske elemente. Pri požaru je nastalo za okoli 1000€ materialne škode.

Drzni tatvini – Žalec

Policisti Policijske postaje Žalec so včeraj obravnavali dve drzni tatvini. Moški star okoli 40 let in ženska stara okoli 60 let sta ponujala v prodajo razna oblačila. Z preusmerjanjem pozornosti oškodovancev je v prvem primeru 40 letni moški v Ločici ob Savinji iz odklenjenega avtomobila, ki je bil parkiran v garaži odtujil 70€ gotovine. V drugem primeru, v Vrbju pa je 60 letna ženska iz denarnice oškodovanke odtujila 500€ gotovine ter pri pomerjanju oblačil iz vrata oškodovanke snela ter odtujila zlato verižico. Oba sta govorila s hrvaškim naglasom. Oškodovanci pa so ugotovili, da so ukradeni, ko sta ta že odšla. Prevažata se z osebnim avtomobilom Renault Clio, oranžne barve z ljubljanskimi registrskimi tablicami. Vse, ki bi opazili osebi in vozilo naprošajo, da pokličejo na 113 ali Policijsko postajo Žalec.

Vlom – Celje

V Celju na Dečovi so nepridipravi vlomili v gradbeno barako ter odtujili več električnega orodja.

Prijeti ilegalni pribežniki – Rogaška Slatina

V Rogaški Slatini so policisti prijeli tri pribežnike. Šlo je za dva državljana iz Jemna ter državljana iz Alžirije. Po končanem policijskem postopku bodo vrnjeni hrvaškim varnostnim organom.

VIR: PU Celje

Dogodki

Kaj bomo danes jedli?

Več iz istega kraja

Več iz iste kategorije

Ostani na tekočem

Prijavi se na naše e-novice

Prejmite dnevno sveže ter pomembnejše novice v vaš e-poštni predal.