Policijsko poročilo, 18. 7. 2019

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
E-pošta
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

Iz Policijske uprave Celje so sporočili, da so na celjskem in koroškem obravnavali 13 prometnih nesreč. Dve prometni nesreči sta se končali z lažjimi telesnimi poškodbami, ena s hudimi telesnimi poškodbami, 10 nesreč pa z zvito pločevino in škodo na objektih. Na področju kriminalitete so obravnavali 6 tatvin ter vlom. Javni red in mir pa je bil kršen dvakrat na javnem kraju ter dvakrat v zasebnih prostorih.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami – Celje

Na avtocesti v smeri Celja proti Dramljam je prišlo do prometne nesreče s hudimi telesnimi poškodbami. 46 letni voznik tovornega vozila iz Moldavije je zaradi vožnje na prekratki varnostni razdalji trčil v zadnji del tovornega vozila, ki je vozil pred njim in je začel zmanjševati hitrost zaradi ustavljanja kolone. Pri trčenju se je huje telesno poškodovala 43 letna sopotnica v vozilu povzročitelja.

Tatvina – Ravne na Koroškem

Na Ravnah na Koroškem so neznanci iz stanovanjskega bloka odtujili pralni stroj.

Požar – Velenje

V Velenju so policisti opravili ogled požara, do katerega je prišlo zaradi kratkega stika na električni napravi v kuhinji, požar pa se je razširil na kuhinjske elemente. Pri požaru je nastalo za okoli 1000€ materialne škode.

Drzni tatvini – Žalec

Policisti Policijske postaje Žalec so včeraj obravnavali dve drzni tatvini. Moški star okoli 40 let in ženska stara okoli 60 let sta ponujala v prodajo razna oblačila. Z preusmerjanjem pozornosti oškodovancev je v prvem primeru 40 letni moški v Ločici ob Savinji iz odklenjenega avtomobila, ki je bil parkiran v garaži odtujil 70€ gotovine. V drugem primeru, v Vrbju pa je 60 letna ženska iz denarnice oškodovanke odtujila 500€ gotovine ter pri pomerjanju oblačil iz vrata oškodovanke snela ter odtujila zlato verižico. Oba sta govorila s hrvaškim naglasom. Oškodovanci pa so ugotovili, da so ukradeni, ko sta ta že odšla. Prevažata se z osebnim avtomobilom Renault Clio, oranžne barve z ljubljanskimi registrskimi tablicami. Vse, ki bi opazili osebi in vozilo naprošajo, da pokličejo na 113 ali Policijsko postajo Žalec.

Vlom – Celje

V Celju na Dečovi so nepridipravi vlomili v gradbeno barako ter odtujili več električnega orodja.

Prijeti ilegalni pribežniki – Rogaška Slatina

V Rogaški Slatini so policisti prijeli tri pribežnike. Šlo je za dva državljana iz Jemna ter državljana iz Alžirije. Po končanem policijskem postopku bodo vrnjeni hrvaškim varnostnim organom.

VIR: PU Celje

Iz iste kategorije

Iz istega kraja

Close Menu